Beklentilerin üzerinde oy alacağız

İyi Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, İyi Parti’yi Manisa ve Türkiye’de ilk sıraya taşımak için aralıksız çalıştıklarını belirterek, 24 Haziran seçimlerinde beklentilerin üzerinde oy alacaklarını söyledi.İyi Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri öncesi durmak bilmiyor. 24 Haziran seçimleri için özverili bir şekilde çalışan Eryılmaz, hafta sonu mesaisini yoğun bir tempoda geçirerek, Salihli, Saruhanlı, Yunusemre, Şehzadeler ve Alaşehir ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Beklentilerin üzerinde oy alacağız

 İyi Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, İyi Parti’yi Manisa ve Türkiye’de ilk sıraya taşımak için aralıksız çalıştıklarını belirterek, 24 Haziran seçimlerinde beklentilerin üzerinde oy alacaklarını söyledi.

İyi Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri öncesi durmak bilmiyor. 24 Haziran seçimleri için özverili bir şekilde çalışan Eryılmaz, hafta sonu mesaisini yoğun bir tempoda geçirerek, Salihli, Saruhanlı, Yunusemre, Şehzadeler ve Alaşehir ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

“İYİ PARTİ MANİSA’DA 1’İNCİ PARTİ OLACAK”

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Eryılmaz, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı olması halinde yapacakları projeleri anlattı. Manisa’da 1’inci parti olmak için yola çıktıklarını ifade eden Eryılmaz, “Cumhurbaşkanı Meral Akşener’in liderliğinde çivisi çıkartılmış ülkemizin yeniden Cumhuriyet değerlerine döndürülmesini amaçlıyoruz. İnşallah biz bu yolda başarılı olacağız. Bu seçimde beklentilerin üstünde oy alacağımıza inanıyoruz.”



“TÜRKİYE NEFES ALACAK”

Tek amaçlarının İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yaparak,ülkedeki sorunların çözüme kavuşturmak olduğunu ifade eden Eryılmaz, “Akşener iktidarlığında çocuklarımızın eğitimi, daha iyi bir ortamda yaşamaları ve yurt dışındaki insanlarla aynı seviyede olmasını sağlayacağız. Sayın Akşener’i cumhurbaşkanı yaparak, öncelikle insanlarımızı rahat ve derin bir nefes almasını, daha sonra ise Türkiye’nin derin bir nefes almasını sağlayacağız. Gittiğimiz her yerde aldığımız destekle, İYİ Parti’nin toplumda bir ümit ışığı olduğunu görüyorum. Bunu başaracağımıza inancımız tam. ”



Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER