Büyükşehirin şefkatli eli çocuklara da dokundu

Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek hadisine de uygunluğuyla dikkat çeken bir sosyal hizmet daha Manisa Büyükşehir Belediyesince yapılıyor. Cengiz Ergün yönetiminin vatandaşa ulaşan ve Büyükşehirin şefkatli elinin dokunduğu projede bu kez temas eğitimini sürdüren çocuklar için. Bu hizmette bulunan öğrenci kıyafet çeki dikkatleri üzerine çekiyor.

Büyükşehirin şefkatli eli çocuklara da dokundu
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı sosyal destek ve yardım atağıyla yüzleri güldürmeye devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca sürdürülen yardım kampanyaları kapsamında bu kez de yardıma muhtaç, Turgutlulu ilkokul öğrencilerine okul kıyafeti çeki dağıtımı yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın il genelinde başlattığı destek ve yardım kampanyaları Turgutlu’da da devam ediyor. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da maddi durumu iyi olmayan ilkokul öğrencilerine okul kıyafeti çeki dağıttı.





Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen hizmet öğrencilerle birlikte velilerin de yüzünü güldürdü. Öğrencilerin hem yazlık hem de kışlık kıyafetlerini alabilecekleri kıyafet çeki, çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken aileler ve çocuklar tarafından büyük sevince neden oldu. Yapılan bu hizmetten dolayı memnuniyetini dile getiren veliler, okul müdürleri, öğretmenler ve okul aile birliği başkanları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı çalışanlarına teşekkür ettiler.



Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 20:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER