Cengiz Ergün "70 otobüs daha geliyor "

Cengiz Ergün her geçen gün Manisalılara verdiği ani müjdelerle şaşırtmaya devam ediyor.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisalıları buluşturan iftar yemeğinde müjde verdi. Kente ulaşımda çağ atlatan Başkan Ergün, 69 modern otobüsün ardından 70 aracın daha alındığını belirterek, “70 yeni otobüs daha alarak ulaşım hamlemizi bir adım daha ileri taşıyoruz. 14 araç kent merkezinde, 56 araçta ilçelerde hizmet verecek” dedi.

Cengiz Ergün
selcuk
 Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelindeki ulaşım sorununu çözmek için başlattığı ulaşım hamlesi yeni modern araçlarla katlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentin önde gelen isimlerini ve her kesimden insanı buluşturduğu iftar yemeğinde ulaşım alanında yapılan yenilikleri anlatıp, yeni bir müjde verdi. Geçtiğimiz haftalarda 69 yeni araç aldıklarını ve Muradiye bölgesinde ulaşımı sil baştan planladıklarını aktaran Başkan Ergün, ilçelerin de bu hizmetlerden mahrum kalmayacağını söyledi.



70 OTOBÜS GELİYOR 56 'SI İLÇELERE VERİLECEK

Toplu ulaşım konusunda her geçen gün bir adım daha ileriye gittiklerini açıklayan Başkan Ergün, kentin en önemli problemlerinden birinin ulaşım olduğunu dile getirdi. Bu sorunu çözmek için çaba harcadıklarını kaydeden Başkan Ergün, “Belde ve köylerin mahalleye dönmesiyle il genelinde ulaşım ağlarını ortaya çıkarmak ve ulaşımın planlamasını yapmak için Ulaşım Ana Planı çalışması başlattık. İlk etapta Muradiye-Manisa arasında özellikle üniversite gençliğimize hizmet veren kooperatifleri tek çatı altında topladık. Ardından burada hizmet veren araçların yenilenmesine öncülük ettik ve toplam 69 yeni otobüsle modern ve konforlu bir ulaşımın yapılmasını sağladık. Şimdi de 70 yeni otobüs daha alarak ulaşım hamlemizi bir adım daha ileri taşıyacağız. Bunun müjdesini sizlere veriyorum. Bu 70 otobüsten 14 tanesi ilimiz merkezinde hizmet verecek. Diğer 56 aracımızı da ilçelerimizin ulaşım ağına dahil ederek, toplu ulaşım hamlemizi sürdüreceğiz” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 21:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
soner aydın
soner aydın - 9 yıl Önce

güzel olmuş ama cokdaha fazlası gerek

SIRADAKİ HABER