Hastanenin içi çukurdan geçilmiyor

Manisa'da hizmet veren Ruh Sağlığı ve Akıl Hastalıkları hastanesinin bahçesinde kablo ve doğal gaz döşemek için kazılan çukurlar aylardır herkesi canından bezdirdi.

Hastanenin içi çukurdan geçilmiyor

 Manisa’da Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi tarafından hastanenin elektrik kablolarının yer altına alınması ve doğalgaz döşemek için çalışma başlattı. Yaklaşık olarak bir ay önce başlatılan elektrik kablosu ve doğalgaz çalışması bir türlü tamamlanmadı. Hastane bahçesinin koordineli bir şekilde kazılarak gerekli elektrik ve doğalgaz borularının döşenmesi yapılmadığı için, kazı çalışması yapılan bölgeler demir bariyerle kapatıldı.

HASTALAR TEHLİKEDE
Hastane bahçesinin orta yerinin kapatan demir bariyerler hasta yakınlarının tepkisine neden oldu. 550 kapasitelik hastane içerisinde hasta ve hasta yakınları yürümekte zorluk çekerken, yer yer hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı dev çukurlar, özellikle ruh sağlığı yerinde olmayan hastalar için büyük tehlike oluşturuyor.
1 AY DAHA SÜRECEK
Hastane bahçesinde hal böyle iken manzara son günlerde terör örgütü PKK tarafından açılan hendeklerle hayatın felç olduğu Doğu ve Güneydoğu’daki bazı ilçeleri anımsattı. Hasta yakınları özellikle hastanede yatan hastaları için tehlike saçan kazı çalışmalarının biran önce hızlanarak, tamamlanmasını istedi. Öte yandan Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi yetkilileri çalışmaları Şubat ayının sonuna kadar tamamlanmasını sağlayacaklarını belirtti.



Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 23:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER