İhsan Temel Manisa'da da aday adaylığını açıkladı

7 Haziran 2015 Tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde aday adaylarının açıklamaları birbiri ardına devam ediyor.

İhsan Temel Manisa'da da aday adaylığını açıkladı
MHP'den Manisa Milletvekilliği aday adaylığını geçtiğimiz hafta Demirci'de coşkulu bir salon toplantısı ile açıklayan Demirci'nin gönüllerde taht kurmuş, efsane eski Belediye Başkanı İhsan Temel,aday adaylığını bugün de MHP Manisa İl Başkanlığı binasında yaptığı basın açıklaması ile duyurdu.



Toplantıya MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı,MHP Demirci İlçe Başkanı Ahmet Kırkaya,MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar,MHP Milletvekili aday adayı Cem Çöllü,MHP İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri,vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.




MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı
"partimize gösterilen tevehcüh bizleri ziyadesi ile mutlu kılmaktadır.Bu davada her zaman yanımızda yer alan İhsan Temel abimize de başarılar diliyorum.Bu seçimler çok büyük önem arz ediyor "dedi.





İhsan Temel'de "bu kutlu yolda bize de görev verilirse layıkıyla yerine getirmeye hazırım.Partim bana nerede görev verirse bizler bu davaya hizmete talibiz.Partimizdeki çizgimiz belli.Asla yalpa yapmadık,dimdik duruşumuzu gösterdik.MHP asla deprem çadırı değildir.İstenildiğinde sığınılacak liman hiç değildir "dedi.Tüm aday adaylarına başarılar dileyen Temel tüm vatandaşlardan sandığa sahip çıkarak mutlaka oy kullanmalarını da istedi.

HABER-Mustafa Temiz

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER