Kazalarda bugün bilanço ağır oldu

Manisa’ya bağlı Selendi ilçesinde bir aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre ilçeye bağlı Yenice Mahallesi yakınlarında 42 yaşındaki Mehmet Dinçer isimli şahsın kullandığı 06 DH 3786 plakalı hafif ticari araç şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yoldan çıktı ve yüksekliği yaklaşık 20 metre olduğu tahmin edilen uçuruma yuvarlandı.

Kazalarda bugün bilanço ağır oldu
 Manisa’ya bağlı Selendi ilçesinde bir aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre ilçeye bağlı Yenice Mahallesi yakınlarında 42 yaşındaki Mehmet Dinçer isimli şahsın kullandığı 06 DH 3786 plakalı hafif ticari araç şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yoldan çıktı ve yüksekliği yaklaşık 20 metre olduğu tahmin edilen uçuruma yuvarlandı.
Araçta bulunan 6 yolcudan Fadime Dinçer, İbrahim Dinçer, Gülnur Dinçer ve Mekke Öztoprak yaralandı. Sürücü ve Mustafa Şener ise kazayı yara almadan atlattı.




Yaralılar için olay yerine intikal eden ambulanslarla yaralılar Selendi Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Araç hurdaya dönerken, yaralılardan iki kişi ilk yapılan müdahaleleden sonra Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi. Selendi İlçe Jandarma Komutanlığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

SALİHLİ İLÇESİNDE MOTOSİKLET KAMYON ÇARPIŞTI 1 KİŞİ ÖLDÜ

Salihli İlçesinde meydana gelen trafik kazasında da ilçenin Hasanalan Mahallesi yakınlarında 42 yaşındaki Ali.P. isimli sürücünün kullandığı 06 FH 8622 plakalı kamyon ile 34 yaşındaki Turgay Türkay isimli şahsın kullandığı 45 SC 1097 plakalı motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 03:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER