Manisa Büyükşehir Kriz Masası Oluşturdu

Ege bölgesinde hüküm süren yoğun kar yağışı ve tipi devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekiplerinin çalışmaları da 17 ilçe genelinde devam ediyor.Kriz masası kuran Manisa Büyükşehir yetkilileri ihbar hatlarından aranmaları halinde vatandaşın yardımına koşuyor.

Manisa Büyükşehir Kriz Masası Oluşturdu
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’da iki gün etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle kriz masası oluşturdu. Kar yağışının en çok beklendiği noktalarda gerekli önlemlerin alındığını ve trafiğin aksamaması için ekiplerin 24 saat nöbet tutacağını ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Vatandaşlarımız Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturduğumuz kriz masasına 24 saat boyunca 0236 231 45 80 numaralı telefondan ulaşabilirler” dedi.

Manisa’da iki gün etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde kriz masası oluşturuldu. Özellikle kar yağışının yoğun olarak beklendiği Yuntdağı, Spil Dağı, Demirci, Gördes, Kula, Selendi, Soma ve Kırkağaç bölgelerinde karla mücadele ekipleri gerekli önlemleri aldı. Konuyla ilgili bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması noktasında, Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü tedbiri aldık. Yaşanacak herhangi bir olumsuzluğa karşı ekiplerimiz hazır bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile sürekli irtibat halindeyiz. Özellikle kar yağışının gece etkili olacağını düşündüğümüz bölgelerde, ekiplerimiz 24 saat boyunca teyakkuzda olacaklar. Halkımız oluşturulan kriz masasına bir sıkıntı olması halinde ulaşabilirler. Ayrıca oluşturulan hattın acil durumlar dışında meşgul edilmemesi gerekiyor” diye konuştu.

KRİZ MASASINA 24 SAAT ULAŞILABİLİR

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, vatandaşların kriz masasına 24 saat boyunca, 0236 231 45 80 numaralı telefonu arayıp, 1243’ü tuşlayarak ulaşabilecekleri söyledi. Ayrıca Alo 188 Çözüm Merkezi’nin de hizmette olduğunu ifade eden Gençoğlu, “Herhangi bir olumsuzluk yaşanmasını temenni etmiyoruz. Ancak belirtiğimiz gibi Büyükşehir Belediyesi her türlü önlemi almıştır. Acil durumlarda halkımız kriz masasına ulaşabilir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER