Manisa Mesir Festivali için Vali yardımcısından eleştiri geldi

Festivalin konser görüntüsü üstüne Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen'in instagram hesabı üzerinden hikayeler bölümünde yaptığı paylaşım soğuk duş etkisi yarattı.

Manisa Mesir Festivali için Vali yardımcısından eleştiri geldi

UNESCO tarafından ‘İnsanlığın Somut Olmayan Kültür Mirası’ listesinde yer alan ve bu sene 484’üncüsü gerçekleşecek  Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin tanıtım toplantısı Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ve Manisa protokolünün katılımı ile gerçekleşti. Festival, Fatma Turgut konseri ile renklendi. Atatürk Kent Parkında düzenlenen konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek, kızı Nehir Zeyrek, Protokol üyeleri, Meclis üyeleri ve çok sayıda Manisalılar izledi. Sevilen Sanatçı Turgut, seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarıyla Manisalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı, gece havai fişek gösteriside yapıldı.

VALİ YARDIMCISI TEPKİ GÖSTERDİ

Festivalin konser görüntüsü üstüne Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen'in instagram hesabı üzerinden hikayeler bölümünde yaptığı paylaşım ise soğuk duş etkisi yarattı.

Manisa'da gün boyunca insanlar Manisa Vali Yardımcısı Özmen'in bu paylaşımını birbirine servis etti durdu.

Özmen mesajında şöyle dedi. " Mesir Festivali her sene Manisa Valiliği başkanlığında yapılır. 4 yıldır da yürütme kurulu başkanı benim. 3 yıl pandemi dolayısıyla yapamadık. Geçen seni ise asrın felaketi büyük depremden dolayı yapamadık. Geçtiğimiz 1 yıl boyunca bu festivale hazırlandık. Onlarca toplantı yapıp bir çok ülkeyle görüştük. Binlerçe öğrenci,öğretmen ve memur arkadaşlarımızın emeği varken, daha dün göreve başlayan bir belediyeye atfetmek hiç etik değil"

HABER ; MUSTAFA TEMİZ / MANİSASON HABER


 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2024, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER