Manisa TV'nin 13 şehidin olduğu gün yaptığı Canlı Müzik programına vatandaşlar tepki gösterdi

Manisa Büyükşehir Televizyonunun 14 Şubat Sevgililer günü canlı yayınlanan canlı müzik programı 13 şehit haberinin geldiği bugün de tepkilerle karşılandı.

Manisa TV'nin 13 şehidin olduğu gün yaptığı Canlı Müzik programına vatandaşlar tepki gösterdi

13 vatandaşın PKK terör örgütü tarafından bir mağarada infaz edilmesinin ardından Türkiye yasa boğulurken, vatandaşların üzüntülü olduğu bugünde Manisa TV'de canlı olarak yayınlanan Sevgililer günü özel programında canlı müzikli bir içerikle yayın sürdü.


Manisa'daki bir çok vatandaşın böyle millet olarak üzüntülü olduğumuz bir günde Manisa TV'nin bu yaptığı eğlence programına tepkileri sürdü. Sosyal medyada tepki gösteren vatandaşlar haber sitelerini de tepkilerini göstermek için telefon yağmuruna tuttular.

Vatandaşlar  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün bu yayını seyredip seyretmediğini sordu, böyle bir günde bu canlı müzik programını iptal etmiş olsalar daha çok halkın takdirini kazanırlardı diyen tepkili yurttaşlar,  " başkan -Ergün bu işleri boşladı, ne oldu başkana, ne oldu Manisa'ya ittifak sonrası bu performansı niye bozuldu, şehitlerin olduğu bu günde içimiz yanarken, büyükşehir belediyesinin bu vurdumduymazlığı nedir, buna sebep olanlardan hesap sorulmalıdır?  dediler.


Bir tepki de Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Keskin'den geldi. Keskin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da  "Bugün 13 şehidimiz var acımız büyük. Manisa Büyükşehir belediyesinin kanalı Manisa TV canlı yayında eğlence programı yayınlıyor. Ayıptır ayıp. Bizlere saygınız yoksa,Şehitlerimize saygınız olsun ." dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2021, 03:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah celep
Abdullah celep - 3 yıl Önce

Manisa tv yönyöneticileri bu ayıptan sonra göreve devam edebiliyorlarsa yuh OLSUN canımız yanmış aslanlar şehadete koşmuş onlar vurdumduymaz olmuş istifa edin istifa hemen????????????????????????????????

sznnnckrsv
sznnnckrsv - 3 yıl Önce

Manisa'da duyarsızlar (yozlaşanlar) kervanına mı katıldı. Yazıklar Olsun.????

SIRADAKİ HABER