Manisa'dan 2 şehit 1 yaralı polisimiz var

İstanbul'da dün gece meydana gelen patlamaların bilançosu her geçen dakika değişiyor. Şehit düşenler ve yaralıların isim ve memleketleri de belli olmaya başladı.Manisa 'dan bu saldırı da şu ana kadar 2 şehit ve 1 yaralı polis bulunuyor. Akhisar ilçesinden Ali Aksoy, Yunusemre ilçesinden Hüseyin Dalkılıç şehit olurken Demirci ilçesinden ise Orhan Elmalı ağır yaralandı.

Manisa'dan 2 şehit 1 yaralı polisimiz var
 İstanbul'da dün gece meydana gelen patlamaların bilançosu her geçen dakika değişiyor. Şehit düşenler ve yaralıların isim ve memleketleri de belli olmaya başladı.Manisa 'dan bu saldırı da şu ana kadar 2 şehit ve 1 yaralı polis bulunuyor. Akhisar ilçesinden  Ali Aksoy, Yunusemre ilçesinden  Hüseyin Dalkılıç şehit olurken Demirci ilçesinden ise Orhan Elmalı ağır yaralandı.
Dün gece İstanbul’da Beşiktaş ile Bursaspor maçı çıkışı Vodafone Arena Stadyumu civarında meydana gelen iki ayrı terör saldırısında 38 kişi şehit düştü. 26 yaşındaki Şehit polis Ali Aksoy’un memleketi Akhisar'da gözyaşları sel oldu. Bir acı haber de Yunusmere ilçesine bağlı Üçpınar mahallesine ulaştı. Şehit düşen Hüseyin Dalkılıç’ın babasının Üçpınar mahallesinden oturduğu öğrenildi. İstanbul’daki hain terör saldırısında şehit düşen polis memuru Hüseyin Dalkılıç’ın İzmir’deki baba ocağına ateş düştü. Şehit Dalgılıç'ın ocak ayında ikinci kez baba olmaya hazırlandığı öğrenildi. İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen hain terör saldırısında İzmirli 33 yaşındaki polis memuru Hüseyin Dalgılıç şehit düştü. 6 yıllık polis olduğu öğrenilen şehidin İzmir Bornova’da yaşayan ailesi acı haberle yıkıldı. Baba ocağının bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Nevcihan ve Şaban çiftinin üç çocuğundan en büyüğü olan şehit Dalgılıç’ın 4 yıldır evli olduğu meslektaşı Çiğdem Dalgılıç ile 1,5 yaşında Karaca isminde bir kızı olduğu ve Dalgılıç çiftinin ocak ayında bir bebek daha beklediği öğrenildi.  Şehidin kardeşi Atilla Dalgılıç, “Vatan sağ olsun. Vatan için daha akacak kan var. Onu da biz vereceğiz. Gerekirse benim çocuklarım, askere gidecek olan kardeşlerim, nice askerler vatan için her şeyi yapacak. Kendimize güldürmeyeceğiz. Ağabeyimle en son 3-4 gün önce görüşmüştük. İstanbul Beşiktaş’ta trafikte görev yapıyordu. Eşi ile daha görüşemedik. Belki haberi bile yoktur. Allah bize yardım etsin. Bunun acısını ifade edemiyorum” dedi.


ŞEHİT ALİ AKSOY AKHİSAR'DAN
3 yıllık polis olan ve İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli olan Ali Aksoy’un kardeşi ve çiftçilik yapan annesi Medine Aksoy ile babası Ömer Aksoy Akhisar’ın Sarıçalı Mahallesi'nde ikamet ediyor. Anne ve babanın teşhis için bu sabah saatlerinde İstanbul’a gittiği bildirildi. 




AĞIR YARALI POLİS DEMİRCİ İLÇESİNDEN
Dün gece patlama sırasında Beşiktaş stadındaki bekleme noktasında bulunan polislerden biri de Demirci ilçesi Küpeler Mahallesi nüfusuna kayıtlı Orhan Elmalı. Yaralı polisin halen hastanede bakımı devam ediyor. En son gelen bilgiler arasında ise yaralı polisin ameliyat edildiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2016, 16:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan can
Ramazan can - 7 yıl Önce

Komşu köyümüzde olan Orhan elmalı toprağamiza Allah tan acilsifalar diler. Kederli Ailesine Cenabı Allah tan sabır i.cemdilerim.

Tamer kahraman
Tamer kahraman - 7 yıl Önce

Acil şifalar diliyorum allah sabır versin

SIRADAKİ HABER