Maski 'den basın açıklaması

Maski Genel Müdürlüğü bir basın açıklaması yaptı.

Maski 'den basın açıklaması

 BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

“İDDİALAR ASILSIZDIR"

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğümüzce, 14 Mayıs 2016 tarihinde MASKİ Hizmet Binası önünde yapılan basın açıklamasına ilişkin olarak, basına ve kamuoyuna bir açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Öncelikle MASKİ Genel Müdürlüğümüzde toplam 1052 taşeron personel çalışmaktadır. Bünyesinde bu sayıda personel barındıran bir kurum içerisinde, her siyasi görüşe mensup insan bulunması gayet doğaldır. Dolayısıyla, kişinin mensup olduğu siyasi görüş sebebiyle idaremiz tarafından farklı herhangi bir yaklaşım ya da yaptırıma tabi tutulması söz konusu dahi olamaz. Kaldı ki MASKİ Genel Müdürlüğümüz, hiç bir ayrım gözetmeksizin farklı siyasi görüşlere mensup 17 ilçemiz ve bağlı mahallelerine eşit hizmet sunmakta olan bir kuruluştur. Bu makamlarda bu amaçla bulunan bizler için esas olan çalışma huzuru ve bunun verilen hizmetlere yansımasıdır.

Bahse konu olan personelimizin işten çıkarılma işlemi de, basına yansıtıldığı gibi herhangi bir siyasi görüşe duyduğu sempatiden ötürü değil, çalıştığı birimin istihdam fazlalığı dikkate alınarak yapılmıştır. Aynı şekilde, kişinin kanuni haklarının kurumumuz tarafından verilmediği bilgisi de gerçeği yansıtmamaktadır. İşten ayrılan her personelimize olduğu gibi, kendisine de ilgili mevzuat hükümlerince yer alan hakları tamamen verilecektir.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

MASKİ Genel Müdürlüğü

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER