Memiş Diyarbakır Sur'da yaralanan Demircili polisi ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Diyarbakır Sur’da geçici görev yaparken yaralanan ve tedavisine Manisa Devlet Hastanesi’nde devam edilen polis memuru Mesut Çetin’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Memiş Diyarbakır Sur'da yaralanan Demircili polisi ziyaret etti
 Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte geçici görevlendirmeyle Diyarbakır’ın Sur ilçesinde görev yapan ve görevi esnasında yaralanan Demircili polis memuru Mesut Çetin’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kahraman polis memurunun eşi Gülden Çetin’e çiçek vererek geçmiş olsun dileklerini sunan Genel Sekreter Memiş ve Daire Başkanı Ustamehmetoğlu, polis memuru Mesut Çetin’e acil şifalar diledi. Görev esnasında yaşadığı kaza sonucu sol ayağından yaralandığını belirten Çetin, ziyaretleri nedeniyle Memiş ve Ustamehmetoğlu’na teşekkür etti.



Allah güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun

Ülkenin güneydoğusunda hain terör örgütüne karşı cansiperane çarpışan tüm güvenlik güçlerine sağlık ve sıhhat dileyen Genel Sekreter Halil Memiş, “Güneydoğu Anadolu Bölgemizde eli kanlı terör örgütü, alçakça saldırılarla güvenlik güçlerimize tuzak kurmaktadır. O bölgede teröre karşı ciddi bir mücadele içinde olan polis ve askerimizin Allah yardımcısı olsun. O bölgede geçirdiği kaza sonucu yaralan Demircili Polis Memuru kardeşimiz Mesut Çetin’e de bu vesileyle geçmiş olsun diyoruz” dedi.





Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 22:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER