Vali Ahmet Deniz’in Engelliler Haftası Mesajı

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarının gündeme getirilmesi, dünyaya onların penceresinden bakılarak farkındalık yaratılması amacıyla her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arası Engelliler Haftası olarak kutlanmaktadır.

Vali Ahmet Deniz’in Engelliler Haftası Mesajı
Vali Ahmet Deniz’in Engelliler Haftası Mesajı

Son yıllarda engelli vatandaşlarımızın iş ve sosyal hayatın içerisinde daha çok var olabilmesi için devletimiz tarafından önemli adımlar atılmıştır. Hayatın her alanında olan engelli vatandaşlarımız, toplumumuz için birer güç kaynağıdır. Engelli vatandaşlarımızın geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak imkânlar oluşturulması, onların yaşamlarını kolaylaştıracak düzenlemelerin yapılması, yalnızca engelli vatandaşlarımızı değil, tüm toplumumuzu mutlu etmektedir.

Bu duygularla Engelliler Haftası ile sınırlı olmamak kaydıyla tüm vatandaşlarımızı engelli vatandaşlarımıza yardımcı ve destek olmaya, onların sorunlarını adeta kendi sorunları bilerek üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye çağırıyor; kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize örnek olan engelli vatandaşlarımıza aileleri birlikte mutlu, huzurlu bir hayat geçirmelerini diliyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER