Sedef Hastalığı Seminerde Konuşuldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sedef hastalığıyla ilgili seminer düzenlendi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap Öztürkcan'ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde hastalığın tanı, hastalık yönetimi ve tedavi süreci hakkında da bilgiler aktarıldı.

Manisa Son Haber
Sedef Hastalığı Seminerde Konuşuldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Sedef Hastalığı Derneği işbirliğiyle sedef hastalığıyla ilgili seminer düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Atatürk Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana bilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Serap Öztürkcan konuşmacı olarak katıldı. Öztürkcan, seminerde sedef hastalığıyla ilgili bilgiler verirken, seminere hastalığın klinik bulguları ile başladı.

Sonrasında risk faktörlerini sıralayan Prof. Dr. Serap Öztürkcan, tanı, hastalık yönetimi ve tedavi süreci hakkında da bilgiler aktardı. Çocukluk çağında görülen sedef hastalığını da anlatan Öztürkcan, her 3 yetişkinden bir tanesinin sedef hastalığının çocukluk döneminde ortaya çıktığını sözlerine ekledi. Seminerin sonunda Prof. Dr. Serap Öztürkcan, semineri izleyen vatandaşların sorularını yanıtladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER