Baldız enişteyi tarım ilacı enjekte ederek öldürdü

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde eşi benzeri olmayan bir cinayet yaşandı. Bir kadın enjektörle eniştesine tarım ilacı enjekte ederek öldürdü, daha sonra da kendini Jandarmaya ihbar etti.

Baldız enişteyi tarım ilacı enjekte ederek öldürdü
selcuk

Olay, dün gece 23.00 sıralarında Sarıgöl ilçesinin kırsal Karacaali Mahallesi’nde bulunan bir evde meydana geldi. Evli iki çocuk babası Suat Vural(37), dün gece kayınbabasının evine gitti. Burada iddiaya göre baldızı olan Melek Hıldır’a (24) tecavüz etti. Melek Hıldır ise evlerinin bahçesinde bulunan besihaneye giderek burada hayvanlarda kullandığı şırınganın içerisine tarım ilacı koyde ve tekrar Suat Vural’ın yanına gelerek, “Ben bununla rahatlıyorum. Sende kullan” dedi ve onun da yardımıyla şırıngayı Vural’ın sağ koluna enjekte etti.

Kısa bir süre sonra fenalaşarak yere düşen Vural’ın öldüğünü anlayan baldız Melek Hıldır, daha sonra jandarmayı arayarak yaptığı olayı anlattı.

Olay yerine gelen Jandarma Suç Araştırma Timi(JASAT) olayla ilgili araştırma yaparken, Suat Vural’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.

Suçunu itiraf ederek teslim olan Melek Hıldır ise jandarmadaki işlemlerinin ardından, mahkemeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2019, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER