Kamyon traktörü biçti 1 ölü 1 ağır yaralı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde meydana gelen kazada bir kamyon bir traktöre çarptı, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kamyon traktörü biçti 1 ölü 1 ağır yaralı

Edinilen bilgilere göre Buldan-Alaşehir arasındaki karayolunun 20. kilometresinde Buldan istikametinden gelen 03 AAS 436 plakalı 46 yaşındaki Hasan K.’nin kullandığı kamyon, yolun rampa olan kısmında inmekte iken, sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kamyon rampadan inerken yan gelip sürüklenmeye başladı. Kamyon aynı yöne hareket halinde bulunan 20 RP 382 plakalı 61 yaşındaki Mehmet Ali Ş.’nin kullandığı traktöre hızla çarptı.

Kamyonun kasasında yüklü bulunan hayvan yemleri ortalığa saçılırken, karayolu bir süre trafiğe kapatılmak zorunda kalındı. Kaza sonrasında kamyon sürücüsü aracın içinde sıkışarak feci şekilde can verdi.

Traktör sürücü ise ağır yaralı olarak önce Sarıgöl daha sonra Alaşehir Devlet hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olduğu öğrenilen şahsın hayati tehlikesi devam ediyor. Kaza sonrası olay yerinde trafiğin yeniden normal akışına geçmesi için gerekli tedbirleri alan Jandarma tim yetkilileri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2019, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER