Başkan Bilgin'den Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, “Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl kısıtlı şartlar altında yapılacak olan eğitim öğretim yılının değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diler, 2020-2021 eğitim öğretim döneminin İlçemize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ederim" dedi.

Manisa Son Haber
Başkan Bilgin'den Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Başkan Bilgin, Koronavirüs salgını nedeniyle mart ayından beri kapalı olan okullarda, anaokulu ve ilkokul 1'inci sınıflarda yüz yüze eğitimin başlaması nedeniyle yayınladığı mesajında, yeni eğitim yılının Saruhanlı’ya, Manisa’ya ve tüm Türkiye’ye başarılar getirmesini temenni etti.

"2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı dolayısıyla ders başı yapan sevgili öğrencilerimize başarılar, değerli öğretmenlerimize de kolaylıklar dilerim" diyen Bilgin, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Salgın tehlikesi geçmiş değil, vaka sayılarındaki artış nedeniyle evlerde kalmaya ve tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim. Sevdiklerimizin ve kendi sağlığımızı korumak için mutlaka maske takalım, sosyal mesafe kuralına uyalım ve temizliğe önem verelim. Evlatlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir.  En kısa zamanda sağlıklı günlere kavuşabilmek ümidiyle sevgili öğrencilerimiz ve değerli öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasının yeni eğitim yılını kutluyor, 2020-2021 eğitim öğretim döneminin İlçemize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER