Düğüne Katılmak İçin Gittiği Mahalleye Düğün Salonu Sözü Verdi

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ilçe merkezine 28 kilometre mesafede bulunan 343 nüfuslu Seyitoba mahallesine düğün salonu müjdesi verdi.

Manisa Son Haber
Düğüne Katılmak İçin Gittiği Mahalleye Düğün Salonu Sözü Verdi

Başkan Bilgin, bir düğün törenine katılmak için gittiği Seyitoba mahallesinde kadınlarla sohbet ederek, mahallenin talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Mahalledeki temasları sırasında Seyitobalı vatandaşların kendisinden talep ettiği düğün salonu başta olmak üzere daha bir çok hizmeti hayata geçireceklerini ifade eden Bilgin, şöyle dedi;

“Seyitoba mahallemiz ilçe merkezine uzak mesafede bulunan bir mahallemiz. Bugüne kadar bazı hizmetlerden yoksun kalmış. Özellikle düğün salonu ihtiyacı olduğunu gördük. Yazın güneş, kışın yağmur altında düğün yaptıklarını biliyoruz. Burada yaşayan vatandaşlarımızın da yoğun isteği doğrultusunda Seyitoba’ya güzel bir düğün salonu yapacağız. Vatandaşlarımız olumsuz hava koşullarından etkilenmeden düğün ve cemiyetlerini burada rahatça yapabilecekler. "

Başkan Bilgin, vatandaşlarla yaptığı görüşmenin ardından mahalleyi dolaşarak Saruhanlı Belediyesi tarafından burada yapılan çalışmaları inceledi.

Başkan Bilgin'in buradaki programında Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, Mahalle Muhtarı Ali Çetinkaya ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Yaralı da yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER