Saruhanlı Belediyesi'nden 8 Mart Özel Konseri

Saruhanlı Belediyesi tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Fasl-ı Nazenin müzik grubu, ilçe halkına keyifli bir akşam yaşattı.

Manisa Son Haber
Saruhanlı Belediyesi'nden 8 Mart Özel Konseri

Serdar Yaralı Kültür Merkezinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve eşi Zehra Bilgin, CHP İlçe Başkanı Hasan Levent, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Abacı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sezai Zeytinli, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Bilek, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Baysal ve Mesut Sökmen, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Birimi Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu, CHP Kadın Kolları Başkanı Zerrin Yaralı, Millet İttifakı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Birimi Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu ile emekçi kadınlar adına Tezcan Deniz'in konuşmaları ile başlayan programda kürsüye çıkan Başkan Bilgin, tüm kadınların bu anlamlı gününü kutlayıp sağlık, esenlik ve mutluluklar diledi.

Daha sonra sahne alan Fasl-ı Nazenin müzik grubu, bir birinden güzel eserler ile ilçe halkına keyifli bir akşam yaşattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER