Uyuşturucu Madde Ticareti yapan Şahıslara Operasyon

Manisa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Uyuşturucu Madde Ticareti yapan Şahıslara Operasyon düzenledi. Açıklama şöyle ;

Uyuşturucu Madde Ticareti yapan Şahıslara Operasyon

Manisa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Operasyon ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 24.09.2019 tarihinde İlimiz Saruhanlı İlçesinde yapılan yakalamada; 3 adet tabanca, tabancalara ait şarjör ile 52 adet tabanca fişeği ve 19,3 gram Esrar maddesi ele geçirildi. E.E. ve F.K. isimli şahıslar hakkında 6136 SKM Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun Kapsamında İşlenen Suçlar ve Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından tahkikat yapıldı.

05.10.2019 tarihinde Aynı Ali Mahallesinde yapılan yakalamada, F.C. isimli şahıstan 8,25 gram Esrar maddesi ele geçirildi. Gerçekleşen uyuşturucu madde ticaretinin hemen akabinde F.C. isimli şahsa uyuşturucu maddeyi satan E.E. isimli şahıs yakalandı. E.E. isimli şahıs Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti suçundan 06.10.2019 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Manisa Halkının huzur ve güvenliği için Manisa Polisi olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.09.10.2019

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2019, 22:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER