İyi Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik ilçe Başkanlığında düzenlenen 23 Nisan etkinliğine katıldı

Beraberindeki yöneticileri Şehzadeler ilçe Başkanlığında kabul eden Ahmet Çelik , koltuğunu Alirıza Çevik Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Arda ÇELİK' ve Halil Yurtseven ilk öğretim okulu 4'üncü sınıf öğrencisi Recep Südütemiz'e Başkanlık koltuğunu bıraktı.

Manisa Son Haber
İyi Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik ilçe Başkanlığında düzenlenen 23 Nisan etkinliğine katıldı

Türkiye ve dünya çocuklarının 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan  Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Çelik, sözlerine "Tüm dünya çocuklarına sizlerin aracılığı ile en kalbi sevgilerimi gönderiyorum. İstiklal Harbi'mizin muzaffer Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere devletimizin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde emeği olan herkesi şükranla anıyorum. Bağımsızlığımız için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum"
 
HAYALLERİNİZİN ÖNÜNE HİÇBİR ENGEL KOYMAYIN'
Bu, ülkemiz çocuklarına verilen aslında bir önemin işaretidir. Ben Şehzadeler ilçe başkanı olarak her birinizin bu emaneti en güzel şekilde yarınlara taşıyacağınıza inanıyorum. İnşallah sizler çalışkanlığınızla, başarılarınızla, heyecanınızla Türkiye’yi çok daha ileri aşamalara taşıyacaksınız. Sizlerin ellerinde bu ülke dünya sahnesinde hak ettiği konuma ulaşacaktır. Umutlarınızı hiçbir zaman yitirmeyin. Heyecanınızın sönmesine asla izin vermeyin. Hayallerinizin önüne hiçbir engel koymayın.101 nci  yılını kutladığımız 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2021, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER