Selendi'de başkan mazbatasını aldı

Selendi tarihinde ilk defa üst üste 3. Kez seçimi 8.631 oyla kazanan Cumhur İttifakı Selendi Belediye Başkanı Eczacı Nurullah Savaş mazbatasını İlçe seçim kurulu başkanlığından teslim alarak göreve başladı.

Selendi'de başkan mazbatasını aldı

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Betül Koyuncu'nun elinden mazbatasını alarak göreve başlayan Nurullah Savaş tebrikleri kabul etti. Yeni dönem Belediye Meclis üyeleri ile birlikte MHP ve Ak Parti İlçe Başkanları ve yöneticileri ile birlikte Mazbatasını alan 2 çocuk babası Eczacı Nurullah Savaş, ardından beraberindekiler ile birlikte yaya olarak Selendi Belediye binasına kadar yürüdü.

Burada Belediye personeli tarafından karşılanan Eczacı Nurullah Savaş, kendisini karşılayan personele teşekkür etti. Dua edilip, kurban kesilmesinin ardından kürsüye davet edilen Savaş burada bir konuşma yaptı. Savaş konuşmasında, "konuşma zamanımız artık geride kaldı şimdi hizmet zamanı yarım kalan hizmetlerimize devam edeceğiz. Selendimize hizmet sevdasıyla çıktığımız bu kutlu yolda üçüncü kez şahsıma gösterdiğiniz desteklerden dolayı herkesten Allah razı olsun sizler de yoruldunuz haklarınızı helal edin" dedi. Konuşmanın ardından makama geçen Eczacı Nurullah Savaş, "bismillah" diyerek koltuğa oturdu, "kaldığımız yerden devam" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2019, 20:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER