Başkan Acar " Hastanemize uzman doktor kazandırmaya devam edeceğiz"

Demirci AK Parti İlçe başkanı Mehmet Acar “ Demirci Devlet Hastanemizde doktor eksikliğini gidermek için çabalarımız devam edecek “ dedi.

Başkan Acar

Demirci AK Parti İlçe başkanı Mehmet Acar “ Demirci Devlet Hastanemizde doktor eksikliğini gidermek için çabalarımız devam edecek “ dedi. 
Yaptığı basın açıklamasında kısa başlıklar halinde faaliyetlerini anlatan Acar “ 79.dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında hastanemize Radyoloji uzmanı kadrosu açılmıştır. Yaptığımız temaslar sırasında yeni ilçe yönetimimizle birlikte kısa sürede güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz. 3 aylık gibi bir süre içinde Demirci Devlet hastanemize Göz, Ortopedi, Kadın Doğum ve Radyoloji branşlarında 4 uzman doktor, 12 pratisyen hekim, 1 fizyoterapist, 1 diyetisyen kadrolarının kazandırılmasında başta Manisa Milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz. “ dedi. Hastaneye yeni teçhizat ve Demirci halkının öncelik sırasında olup, hastanemizde bulunmayan tüm branşlar için çalışmaların sürdüğünü de belirten Acar “ Yeni yönetim Kurulu arkadaşlarımla Demirci’ye hizmet etme sevdamız devam edecek, bu heyecanı hiç kaybetmeyeceğiz, güzel günleri inşallah hep birlikte yaşayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.


DEMİRCİ TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET

Demirci AK Parti ilçe başkanı Mehmet Acar ve yönetim kurulu üyeleri ilçedeki kurum ziyaretleri programına devam etti. Demirci Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden AK Parti heyetini oda başkanı Mehmet Akkılıç ve oda meclis başkanı Gökhan Yıldızel ile birlikte oda yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Oda Başkanı Akkılıç AK Parti heyetini odalarında görmekten son derece mutlu oldukları belirtti. Bir süre memleket üzerine konuşan heyet ilçeye getirilecek yatırımlar, hizmetler ve girişimler konusunda söz birliği ederek sürekli diyalog halinde olmanın ve uzlaşı kültürünü içine sindirmiş herkesin hizmet noktasında daha başarılı olacağında söz birliğine vardı.




CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MANİSA’YA GELİYOR


4 Mart 2018 Pazar günü Cumhurbaşkanının Manisa’ya geleceği bilgisini de paylaşan Acar “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Manisa ilimizin 5. Gençlik Kolları Olağan Kongresine katılmak üzere Manisa’ya gelecekler” dedi.

HABER-Mustafa Temiz-DEMİRCİ



 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 01:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 6 yıl Önce

birlik ve beraberliğiniz daim olsun. herşey demirci için. allha yar ve yardımcınız olsun gençlerrr.

SIRADAKİ HABER