Bu Zihniyet Hayat Pahalılığını Düşüremez

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Kahramanmaraş’ta yaptığı konuşmada , “Bu hayat pahalılığından kurtulmak için Yeniden Refah iktidarı önemli. 10 bin lira emekli maaşı ile değil ay sonu haftayı geçirmek mümkün değil. İşte bu hayat pahalılığından kurtulmak lazım” dedi.

Bu Zihniyet Hayat Pahalılığını Düşüremez

Yeniden Refah partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kahramanmaraş’ta düzenlenen mitingde konuştu. “Meydanlar Yeniden Refah istiyor. Umudun adresi olarak Yeniden Refah’ı görüyor. Adım adım Yeniden Refah’ta toplanıyor” diyen Erbakan, gazetecilerin ve anketçilerin dip dalgaya işaret ettiğini ve Yeniden Refah’ın sürpriz yapabileceğini söylediğini belirterek şöyle devam etti:
“Doğru bunun en büyük ispatı meydanlarda. Bir başka ispatı da üye sayımızda. 265 binden 460 bine geldik altı ayda. Türkiye’de başka bir parti böyle bir büyüme yakalayamadı. Milli Görüş davasının bereketi. Seçimlere inşallah 500 bin üzerinde üye ile gireceğiz. 31 Mart’ta yerel seçimlerde 2028’de merkezi yönetimde iktidar. 31 Mart’tın iki önemi var. Ahlaki belediyecilik için oy patlaması, 2028 için iktidar yolu açılması.”

“10 BİN LİRA İLE AY DEĞİL HAFTA BİTMEZ”
Hayat pahalılığına dikkat çeken Erbakan, “Bu hayat pahalılığından kurtulmak için Yeniden Refah iktidarı önemli. 10 bin lira emekli maaşı ile değil ay sonu haftayı geçirmek mümkün değil. İşte bu hayat pahalılığından kurtulmak lazım. 14 Mayıs’ta ne mutabakat imzaladık? İsraf önlenecek, kaynak üretilecek, faizden israftan kurtarılan, imtiyazlı holdinglerden kurtarılan kaynaklarla refah seviyesi artırılacak. Bunları yapmadılar halkın yüzde 85 yoksul. Yüzde 45’i açlık sınırı altında” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER