Demirtaş tek başına miting yaptı

1 Kasım erken genel seçimleri için süre azaldıkça ilginç görüntülerde bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Bursa ilinden Bağımsız milletvekili adayı olan Ali Osman Demirtaş Gökdere Meydanında tek başına miting yaptı. Miting alanını kendi olanaklarıyla Türk bayraklarıyla donatan milletvekili adayı Demirtaş meydanda kendi kendine tam 1 saat konuştu. Yoldan geçen araçlardaki vatandaşlarda bu medeni cesaretli vekil adayına kornalarıyla destek verdiler.

Demirtaş tek başına miting yaptı
Miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılırken Demirtaş, kimsenin ilgi göstermediği alanda, yaklaşık bir saat boyunca konuştu.
Siyasi parti liderlerinin miting yaptığı Gökdere Meydanı'na gelen bağımsız milletvekili adayı Ali Osman Demirtaş, yaklaşık bir saat süren elektrik sorununun ardından, ses sistemini kurarak, konuşmasına başladı. Demirtaş, konuşmasında, "Biz memleketin selameti, halkın huzuru için geldik. Daha iyi bir yaşam için oylarınıza talibim. Ankara'da sizler için çalışacağım"  dedi.
Ancak Demirtaş'ı bölgede güvenlik için bulunan polis dışında dinleyen çıkmazken, miting nedeniyle yolun bazı bölümlerinin trafiğe kapatılması nedeniyle oluşan trafik yoğunluğuna bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlara içinde vaatlerinin bulunduğu broşürleri dağıtan Demirtaş, mitinglerine devam edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 01:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER