Doktor Başkan Adayı Düğünde Bozkurt işaretiyle oynadı

İyi Parti’den Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan Op. Dr. Gürhan Özcan, Turgutlu ilçesini ziyaret etti.  Turgutlu’da Pazartesi pazarı ziyaretinde, Özcan, Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.  Pazaryerinde yoğun ilgiyle karşılanan Özcan, bu buluşmada esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.

Doktor Başkan Adayı Düğünde Bozkurt işaretiyle oynadı

Ziyaret sırasında dikkat çeken bir detay ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile karşılaşmaları oldu. İki başkan adayı kısa bir görüşme gerçekleştirdi ve daha sonra programlarına devam ettiler. Bu karşılaşma, seçim atmosferine farklı bir boyut kattı. Özcan, Turgutlu'da düzenlenen bir nişan merasimine de katılarak, burada vatandaşlarla bir araya geldi.  Düğün merasiminde Türkiye’m şarkısı eşliğinde bozkurt işareti yaparak damatla ve gelinle karşılıklı oyun oynayan Özcan, burada da büyük ilgi gördü.  İyi Parti Turgutlu Belediye Başkanı adayı Ahmet Orhan ve beraberindekilerin eşlik etmesi, etkinliğe ayrı bir renk kattı. Ayrıca,  canlı yayın programına katılan Özcan, programda da ilgiyle karşılaştı. Canlı yayında, Özcan projelerini detaylı bir şekilde anlattı, sosyal medya üzerinden gerçekleşen canlı yayında 6 binin üzerinde izlenme sayısına ulaştı.  Özcan, “Turgutlu İzmir ile Manisa'nın kesişme noktasında tarımı, tarımsal sanayisi, toprak ve seramik sanayisi ile kendinden söz ettiren bir ilçemiz ama maalesef büyükşehir den gereken desteği alamamış, büyük bir köy halinde, söz veriyorum tecrübeli belediye başkan adayımız Ahmet Orhan abimle, Turgutlu cazibe merkezi olacaktır” dedi. Canlı yayında yoğun bir soru yağmuru ile karşılaştı.

Turgutlu ziyaretinden memnun ayrılan Özcan, kampanyasına kararlılıkla devam ediyor. Bu ziyaret, seçim sürecinde Özcan'ın halkla buluşmaya ve projelerini anlatmaya verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER