Geç de olsa, güç de olsa yanlışa ‘yanlış’ demek işin doğrusudur

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin, dikkat çeken yazılı bir açıklama yaparak, “Herkes yanlışın karşısında yer almalıdır. Geç de olsa, güç de olsa yanlışa ‘yanlış’ demek işin doğrusudur. Milletin yanında olan, milletin parasını emeğini, ranta ve çıkara kurban etmek istemeyen herkesin yanımızda yeri vardır” dedi.

Manisa Son Haber
Geç de olsa, güç de olsa yanlışa ‘yanlış’ demek işin doğrusudur

GELECEK PARTİLİ BAŞKAN KESKİN’DEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA:

“MİLLETİN YANINDA OLAN, MİLLETİN PARASINI EMEĞİNİ, RANTA VE ÇIKARA KURBAN ETMEK İSTEMEYEN HERKESİN YANIMIZDA YERİ VAR”

Manisa’da dikkat çeken bir gelişme yaşandı. AK Partili Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Hamza Durmuş partisinden, teşkilat ve belediye arasında rant kavgası olduğunu belirterek istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Durmuş, “Teşkilat ve belediye arasındaki rant kavgasının bitmeyeceği bana ve bölgeme zarar vereceği kanaatindeyim. 08/04/2021 tarihinden itibaren mensubu olduğum siyasi partim AK Parti üyeliğinden istifa ediyorum. Bugünden itibaren belediye Meclis üyeliğime bağımsız olarak devam ediyorum” dedi.

“AK PARTİ MİLLETİN DEĞİL KENDİ ÇIKARLARININ PEŞİNE DÜŞTÜ”

Gelişmenin ardından dikkat çeken bir açıklama da Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin’den geldi. Kırkağaç İlçe Belediye Meclisi’nde yaşanan gelişmeleri de hatırlatan Başkan Keskin, “Son dönemde Manisa’da AK Parti içerisinde uyumsuzlukların olduğu, duyumların ötesine geçmiş ve belediye meclislerinde kendisini göstermeye başlamıştır. Bunu Kırkağaç’ta yaşadık, son olarak da Yunusemre Belediye Meclis Üyesi tavrını ortaya koydu. Bu istifalar siyasi çıkarların ötesinde, hala AK Parti’nin içerisinde milletin dertleriyle dertlenen kimselerinin olduğunu gösteren küçük güzel emareler olarak tarafımızca yorumlanmaktadır. Bir başka göstergesi de şudur ki, AK Parti milletin değil, kendi çıkarlarının peşine düşmüştür. Bu durumu kabullenemeyenler de zamanla artacak” dedi.

“GEÇ DE OLSA, GÜÇ DE OLSA YANLIŞA ‘YANLIŞ’ DEMEK İŞİN DOĞRUSUDUR”

Herkesin yanlışa karşı dik durması gerektiğini de belirten Başkan Keskin, “Herkes yanlışın karşısında yer almalıdır. Geç de olsa, güç de olsa yanlışa ‘yanlış’ demek işin doğrusudur. Gelecek Partisi olarak anlayışımız budur. Cebini değil milletinin refahını düşünen herkesin bunu yapması gerekmektedir. Bizlerin anlayışı budur ve bu anlayışla ‘Geleceğin Türkiye’sini inşa edeceğiz. Milletin yanında olan, milletin parasını emeğini, ranta ve çıkara kurban etmek istemeyen herkesin de yanımızda yeri vardır” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2021, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER