Hayaller reform, gerçekler beşinci sınıf mafya düzeni

Davutoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "Aynı iktidarın içinde birinin yaptığını diğeri yıkıyor. Hayaller reform, gerçekler beşinci sınıf mafya düzeni" dedi.

Manisa Son Haber
Hayaller reform, gerçekler beşinci sınıf mafya düzeni

Partisinin Siirt İl Kongresi'nde konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, hükümetin koronavirüs salgını ile mücadelesini eleştirdi. Davutoğlu, "Sağlık sistemimiz büyük bir baskı altında. Varsa yoksa ekonomimiz uçuyor, sağlık sistemimiz mükemmel, dünyanın en başarılı Korona mücadelesini biz yapıyoruz, bütün dünyaya yardım yapıyoruz. Yahu bu nasıl hastalıklı bir ruh halidir" diye konuştu.

İktidarın son günlerde dilinden düşürmediği ‘reform’ hedefine yönelik eleştirilerde bulunan Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Aynı iktidarın içinde birinin yaptığını diğeri yıkıyor. Hayaller reform, gerçekler beşinci sınıf mafya düzeni! Hayaller tam bağımsız Türkiye, gerçekler Küresel güçlere uygun değişiklikler! Hayaller koalisyonsuz tek başına Erdoğan iktidarı, gerçekler eski Türkiye’nin bütün artıklarının yönettiği bir gizli koalisyon. Sayın Erdoğan millete acı reçete yazmayı bıraksın önce kendisine görünen ve görünmeyen ortaklarının yazdığı acı reçeteyi millete açıklasın.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER