Köprübaşı İYİ Parti yönetimi Genel Merkez kararıyla görevden alındı! 200 kişi istifa etti

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde yerel seçimler öncesi yaşanan siyasi trafik ve geçişler Köprübaşı İYİ Parti'de istifalar sürecisini de başlattı.

Köprübaşı İYİ Parti yönetimi Genel Merkez kararıyla görevden alındı! 200 kişi istifa etti

İYİ Parti Genel Merkezi'nin son süreçte izlediği politik süreç ve tavır değişikliği ülkenin her noktasında tepki çekmeye devam ediyor.

KÖPRÜBAŞI YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde yerel seçimler öncesi yaşanan siyasi trafik ve geçişler Köprübaşı İYİ Parti'de istifalar sürecisini de başlattı.

FATİH TAŞLI CHP'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Bir önceki dönem yapılan yerel seçimlerde İYİ Parti'den Köprübaşı belediye başkan adayı olarak seçime giren ve rakibi AKP adayı Regaip Topuz karşısında çok düşük bir farkla seçimi kaybeden Fatih Taşlı, bu dönem Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçerek Köprübaşı Belediye Başkan adayı oldu. Bu adaylığın açıklanmasının hemen ardından bir önceki dönem Taşlı'nın adaylığı sürecinde yol arkadaşı olan Köprübaşı İYİ Parti ilçe başkanı Ahmet Korkmaz ve yönetimi İYİ Parti Genel Merkez kararıyla görevden alındı.

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA ETTİLER

İYİ Parti Genel Merkezi'nin bu kararının hemen ardından, başta başkan Korkmaz  olmak üzere tüm yönetim kurulu bu defa İYİ Parti'den istifa ederek, başkan adayı Taşlı'yı destekleyeceklerini açıkladılar.

İYİ PARTİ MECLİS ÜYESİ DE PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ


Son yerel seçimlerde İYİ Parti listelerinden aday olan ve meclis üyeliğini kazanan Ergül Tüzün'de bu gelişmelerin ardından İYİ Parti'den istifa etti.

KÖPRÜBAŞI İYİ PARTİ'DE TOPLU İSTİFALAR BAŞLADI

Bu gelişmelerin ardından en geniş istifanın yaşandığı gelişme haberi bugün akşam saatlerinde geldi. Köprübaşı İYİ Parti üyesi 200 kişi dilekçe ve e-devlet üzerinden yaptıkları müracaatlarla İYİ Parti üyeliklerinden istifa etti.

Bu gelişmeleri büyük bir heyecanla takip eden Köprübaşı ilçe halkı, İYİ Parti'nin yerel seçimler öncesinde yaptığı hamlelerin partinin sonunu hazırladığını iddia ederek, " Meral hanım son süreçte yaptıklarının neye mal olacağını kestiremiyor mu?, Cumhur ittifakı yerel seçimlerde bile işbirliği yaparak seçimlere hazırlanıyor, çok değerli kadrolarla pek ala bu ülke yönetiminde söz sahibi bir parti olabilecek iken, bu hatalar zinciri ve seçim sonunda İYİ Parti silinip gidecek" ifadelerinde bulundular.

HABER: Mustafa Temiz / Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 18:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER