Meral Akşener Özdağ hakkında konuştu

Manisa Büyükşehir belediye Başkanlığı için Cumhur ittifakının Manisa’da MHP desteklenecek kararının ardından AK Parti’den aday olan Selçuk Özdağ ile ilgili gündem devam ediyor. Özdağ’ın partisinden aday gösterilmeyeceği ortaya çıktıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da Türkiye gündemine girmişti. İYİ Parti ile adaylık görüşmeleri yaptığı da ortaya çıkan Özdağ için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de konuştu.

Meral Akşener  Özdağ hakkında konuştu
Manisa Büyükşehir belediye Başkanlığı için Cumhur ittifakının Manisa’da MHP desteklenecek kararının ardından AK Parti’den aday olan Selçuk Özdağ ile ilgili gündem devam ediyor. Özdağ’ın partisinden aday gösterilmeyeceği ortaya çıktıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da Türkiye gündemine girmişti. İYİ Parti  ile adaylık görüşmeleri yaptığı da ortaya çıkan Özdağ için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de konuştu.
Meral Akşener şunları söyledi: "Ben Selçuk Özdağ ile hiç yan yana gelmedim. Arkadaşlarımız arzu ediyor kendisini. Zaten herkes birbiriyle arkadaş, yıllara dayanan dostluklar var. Dolayısıyla bir görüşme yani bu manada bir görüşme zamanında yapıldı, fakat benim en son bildiğim yani AK Parti dışında herhangi bir yerde adaylık düşünmediği şeklinde oldu. Ama ben görüşmedim ne telefonla konuştum, ne yanyana geldik. Bizim herhangi bir görüşmemiz olmadığı için ben hep kendisiyle görüşme yapan arkadaşlarımızdan aldığım bilgiyi. En son bununla ilgili arkadaşlardan bana verilen bir bilgi yok. Partisine yönelik bir itirazı var. Ama nedir ne değildir, şu an itibariyle söyleyebileceğim bir şey yok." Akşener, "Siz Selçuk Özdağ'la görüşür müsünüz, adaylık teklifi götürür müsünüz" sorusu üzerine "Benimle görüşme talebi olan herkesle görüştüm. Sayın Özdağ'ın benden görüşme talebi de olmadı" dedi. Özdağ'ın İYİ Parti'nin adaylık teklifine sıcak baktığı iddiasının sorulması üzerine Akşener, "Geçmişte arkadaşlık, dostluk yapmış olan arkadaşlarımızla görüştüler karşılıklı olarak. Benim bilgim dahilinde görüşülmesi başka bir şey, ama en son bilgim ‘Ben AK Parti dışında hiçbir yerde aday olmayacağım' şeklindeydi. Belki bugün bir şeyler değişmiştir, bana yansıyan bir şey yok, bilemiyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019, 18:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 5 yıl Önce

Sakın ha selcuk bey sen bunları kanımda yola çıkma hayatının hatasını yaparsın sevgini saygını yitirme ak partide dava. Yol arkadaşlığı vardır davasını şerefini onurunu satmaz bunları yapanların bizim davamızda yeri yoktur

Idris
Idris - 5 yıl Önce

Sakın ha selçuk başkan..,....

SIRADAKİ HABER