Çocuk Bayramı Coşkusu Soma’da renkli bir kutlama ile gerçekleşti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu Soma’da renkli bir kutlama ile gerçekleşti. 

Çocuk Bayramı Coşkusu Soma’da renkli bir kutlama ile gerçekleşti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu Soma’da renkli bir kutlama ile gerçekleşti. 
Cengiz Topel Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk sunumunun ardından, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı kutlama için Nakliyeciler Kooperatifi İlkokulu'na geçildi. 
Soma Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için birbirinden güzel etkinlik düzenledi ve çocuklar etkinliğine büyük bir ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Sercan Okur çocukların mutluluklarına ortak olarak; 
“Bugün burada, Türkiye Cumhuriyeti'nin en değerli bayramlarından birini
kutlamak için bir araya geldik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletimizin kendi kaderini tayin etme iradesini tüm dünyaya gösterdiği tarihi bir günün simgesidir.
Bugün, sadece bir bayramı değil, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğunu, umutlarını ve hayallerini kutluyoruz. Onlar, ülkemizin en değerli varlıklarıdır ve onların gülen yüzleri, bizlere umut vermektedir.
Sevgili çocuklar,
Sizler bizim yarınlarımızsınız. Sizlerin gülümsemesi, bizlere güç ve ilham
veriyor. Bugün sizlerin bayramı, sadece eğlenmek ve kutlamak değil, aynı zamanda ülkemizin geleceğine dair umutlarımızı pekiştirmek için bir
fırsattır.


Bugün, ülkemizin dört bir yanında, sizlere daha iyi bir gelecek sunabilmek için çalışan birçok insan var. Bizler de bu kutsal görevin bilinciyle, sizlerin mutluluğu ve geleceği için çalışmaya devam edeceğiz.
Sevgili Somalılar,
Bugün burada, ulusumuzun birliği ve beraberliği için bir araya gelmiş
bulunuyoruz. Ülkemizin her köşesinde yaşayan insanlar olarak, birbirimize kenetlenmeli, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Çünkü birlikten kuvvet doğar, birlikten güç gelir.
Bu vesileyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
Yaşasın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı! Yaşasın Türkiye
Cumhuriyeti!” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER