Namazı kılınacak cenazeyi polis camiden almaya geldi

Manisa ‘nın Soma ilçesinde bir trafik kazasında hayatını kaybeden 68 yaşındaki şahsın cenaze namazı kılınması için camiye getirilmesine rağmen, namaz kılınmadan polis cenazeyi geri almaya geldi.

Namazı kılınacak cenazeyi polis camiden almaya geldi

 Duyanları hayrete düşüren olay şöyle gerçekleşti. Soma ilçesinde geçtiğimiz gün bir otomobil ile bir motosikletin çarpışması sonucu hayatını kaybeden 68 yaşındaki Fuat Zabun ağır yaralandığı kaza sonrasında 112 sağlık ekiplerince Soma Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin sonrasında yoğun bakım ünitesine alınması gereken Zabun hastanede yer olmayınca özel bir hastanenin yoğun bakım servisine gönderildi.

Özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisine başlanan Zabun burada fenalaşarak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Özel hastane cenazeyi ailesine teslim etti.

Ailesi ilçede sala verdirip anons ettirdi ve cenaze namazı kılınması için Soma Merkez Ulu Camiye getirildi. Öğle namazının hemen ardından kılınacak cenaze namazı için beklenirken, camiye gelen polisler cenazeyi almaya geldi. Cemaatin şaşkın bakışları arasında camiden alınan cenaze yeniden Soma Devlet Hastanesinde otopsiye götürüldü. Otopsinin ardından yeniden ailesine teslim edilen talihsiz adamın cenazesi aynı camide ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Soma ilçe Mezarlığında toprağa verildi. Olayın adli vaka olduğu, özel hastanenin adli vaka olayını dikkate almayarak cenazeyi ailesine teslim ettiği ve cenazenin adli vakaa olması nedeniyle otopsisinin yapılmadan gömülmesinin yasal olmadığı, Cumhuriyet Savcısının müdahalesi ile yanlışlığın giderildiği iddia ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2016, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER