Turgutluspor'un moral yemeğine çağrılmayan genç haberci bunu protesto etti

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan ve Turgutlu gündemini sıkı takip etmesiyle tanınan genç haberci Ali Atan'ın Turgutluspor'un düzenlediği moral yemeğine davet edilmemesi sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Manisa Son Haber
Turgutluspor'un moral yemeğine çağrılmayan genç haberci bunu protesto etti

Fanatik bir Turgutluspor taraftarı da olan genç haberci Turgutluspor ile ilgili yaptığı paylaşımlarla ilçedeki futbolseverlerin de yakından takip ettiği bir haberci olarak biliniyor.
Organizasyonda bulunanların tüm basın mensuplarını davet etmesine rağmen kendisinin davet edilmeyişi  genç haberciyi üzdü. Bu moral yemeğine davet edilmeyişini paylaşan  mesleğinin başında, heyecanı ve haberleriyle ulusal medyada da yer alan Ali Atan sosyal medya hesabından olayı protesto etti.


"Turgutlu Spor'un Moral Yemeğine Herkesi Çağıran Kişi Bizi Neden Çağırmıyor Bize Garezimi Var Ne Yaptık Ona.
 Biz haberci, vatandaş, Turgutlu'nun Evladı Degilmiyiz? Bu Davranışı Kınıyorum Taktir Kamuoyunun" dedi.


Ali Atan Manisa'nın en etkin haber portalı Manisa Son Haber'in Turgutlu muhabiri olarak ilçenin haberlerini kamuoyuna duyuruyor.
Turgutluspor taraftarı fanatik haberci daha geçtiğimiz hafta haber için gittiği Manisa'da yapılan Gelecek Partisi İl Kongresinde Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a kürsüye çıktığı sırada Turgutluspor'un renklerini taşıyan ve üstünde Turgutluspor yazan atkıyı hediye etmiş, Özdağ'da televizyoncu ve habercilerin olduğu bu esnada konuşma boyunca bu atkıyı çıkarmamıştı.

Turgutluspor'un tanıtımında etkili haberler de yapan Atan'ın yine geçtiğimiz haftalarda ulusal medyaya yansıyan ve televizyonların ana haber bültenlerinde de yer alan, kürsülerin tekmelerle devrildiği olaylı AK Parti ilçe kongresi haberi de uzun süre gündemde kalmıştı.


Genç haberci bu moral yemeğine çağrılmadığı için protestosunu sosyal medyadan paylaştıktan sonra bir çok okuru ve Turgutlulularda Atan'a destek verip, olayı kınadılar.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2020, 23:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER