Sütbank

Demirci ilçesinde bir Veteriner Hekim olduğum kadar aynı zamanda bir üreticiyim. Hedefim günümüz şartlarında kötüye doğru giden ilçemiz hayvancılığına yeni bir ufuk açmak ve ivme kazandırmaktır. Yatırımcılarımız bu olaya sadece bir yatırım gözüyle bakmamalıdır, aynı zamanda bir kalkınma hamlesi gibi düşünmelidir. Çünkü büyük çapta bir işletme kurmanın ve istihdam sağlayıp, köylülerimize ileride damızlık hayvanlar ürettirebilmenin amacıyla bu girişimin ilk adımlarını atıyoruz. Hedefimiz Demirci hayvancılığına yön vermektir fakat bu yönümüz hep ileriye doğru olmalıdır. Allah utandırmasın...

SÜTBANK NEDİR?


Sütbank Demirci hayvancılık sektöründe "sıfır risk"li bir yatırım projesidir.Sütbank Demirci projesi hayvan kiralama sistemine dayalı çalışmaktadır.Veteriner Hekim Haluk Şenyurt tarafından yürütülen bu proje karşılıklı güvenin teminat altına alınmış şeklidir.
Sizden alınan büyükbaş hayvan fiyatını yatırım olarak kullanıyor ve sizin adınıza bir inek veya düve alıyoruz, hayvanın tüm bakım, veteriner, beslenme ve barınma ihtiyaçlarını firmamız karşılıyor. Firmamız size 3 grup ödeme şekli sunuyor.Karşılığında hayvandan alınan sütleri iş ortaklarına satan firmamız size ödeme yaptığınız gruba istinaden aylık kaç litre süte eşdeğer geliyorsa o kadar süt parası veriyor. 1 yıl için toplam 10 ay süt parası verilmektedir. Yılın 2 ayı süt parası verilmeme nedeni 10 ay süt alımından sonra hayvanların 2 ay kuru dönemde kalmalarıdır, yani süt vermemeleridir.
 Sütün birim litre fiyatı iş ortaklarımıza yaptığımız süt satışlarındaki sözleşme fiyatı üzerinden belirlenmektedir(1 -1,15 tl). Hayvanların sigortaları işletmemiz tarafından yaptırılmaktadır.
Katılımcının 1 yıl boyunca ayrılmama şartı olup, yıl sonunda ayrılmak isteyen katılımcılar 1 ay önceden firmamıza katılımdan çekileceğini yazılı bildirmesi şartı ile katılımcı bedeli olan rakamı alarak ayrılabilmektedirler. Katılımcı sistemden ayrıldıktan sonra en geç 30 gün içinde katılımcının ödemesi yapılır. 
%100 de 100 yerli,%100 de 100 karlı bir yatırım.
Ödemeniz bir teminat senedi ile garanti altına alınır.
Karşılıklı sözleşme imzalanarak başlangıç yapılır
Gruplar;
1)7500 tl karşılığında aylık 180 lt süt ücreti
2)7000 tl karşılığında aylık 150 lt süt ücreti
3)6000 tl karşılığında aylık 120 lt süt ücreti
Kazanç sağlanacaktır.
Yatırımcılarımıza hayırlı ve uğurlu olsun…

Haluk Şenyurt
Veteriner Hekim
YORUM EKLE
YORUMLAR
erkan ergin
erkan ergin - 6 yıl Önce

Hala devam ediyormusunuz katılım sartlarının yazarmısınız

erkan ergin
erkan ergin - 6 yıl Önce

Hala devam ediyormusunuz katılım sartlarının yazarmısınız

erkan ergin trabzon
erkan ergin trabzon - 6 yıl Önce

Tel 05516013125