Yapay Zeka Destekli Teknoloji ile Turizm Pazarlaması

Türkiye'nin önde gelen 3D tarama ve tur oluşturma şirketi Visit360Tour, Antalya Turizm Fuarı'na katılarak otelcilik sektörüne yönelik yenilikçi hizmetlerini tanıttı. Visit360Tour, Dünya markası "Matterport" teknolojisi kullanılarak oluşturulan 3D tarama ve 360 derece turların otelcilik sektöründe nasıl etkili bir şekilde kullanılabileceğini gösterdi.

Yapay Zeka Destekli Teknoloji ile Turizm Pazarlaması

Matterport'un Türkiye'deki tek yetkili satıcısı Visit360Tour, bu teknolojinin Turizm Tesislerinin sadece satış ve pazarlama faaliyetlerini desteklemekle kalmayıp aynı zamanda personel eğitiminden müşteri deneyimine kadar bir dizi farklı alanda kullanılabileceğini vurguladı.

Türkiye'nin önde gelen konaklama markaları, Visit360Tour'un yapay zeka destekli bu yeni teknolojisini başarıyla uygulayarak iş süreçleri optimizasyonu, satış pazarlama ve personel eğitimi gibi birçok alanda etkili kullanım çeşitliliği ile misafir ve müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunuyor. Özellikle satış ve pazarlama alanında fark yaratarak, potansiyel turistlerin gelmeden önce tesisi görebilecek olmaları, hem satış hem de satış sonrasında gelirlerin artmasını ve misafir memnuniyetinde artışı da sağlıyor.

Visit360Tour'un COO'su Akın Gürbulak, "Antalya Turizm Fuarı'na katılmaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Matterport teknolojisi, otelcilik sektörünün daha rekabetçi ve müşteri odaklı olmasına yardımcı olabilir. Fuarda gördüğümüz ilgi bizi daha çok heyecanlandırıyor ve bu teknolojinin otelcilik sektöründeki potansiyelini keşfetmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

Katıldıkları fuar alanınıda bu teknoloji ile görtüntüleyen visit360tour, fuar alanını da sanal olarak gezilebilir hale getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER