Basın Mensuplarına Ottoman'da Kahvaltı Verildi

Turgutlu Ottoman Cafe yenilenen işletmesi, değişen mekanı ve güler yüzlü ekibiyle Turgutlulu basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

Manisa Son Haber
Basın Mensuplarına Ottoman'da Kahvaltı Verildi

Turgutlu ilçesi Akçakmak Caddesinde el değiştirdikten sonra mükemmel yenilikleri ile dikkat çeken ve bir anda Turgutluluların gözde mekanı haline gelen Ottoman Cafe Turgutlulu basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.
Aynı zamanda Ergenekon Mahallesinde bulunan Turgutlu Saklı Cennet Cafe'nin de işletmecisi olan Gökhan Düzkaya ile sohbet eden gazeteciler Ottoman Cafe'nin yenilenen son haline tam not verdi.
Yaklaşık dört yıl önce Manisa'dan Turgutlu'ya gelerek ilçede işletmecilik yapmaya başlayan Gökhan Düzkaya bizde artık Kasabalı olduk diyor. Turgutlu insanını samimi ve sıcak bulduğunu ve çok kısa sürede alıştığını belirten Gökhan Düzkaya; "Turgutlulu çok sevdiğim arkadaşlarım ağabeylerim vardı, ama burada işletmecilik yapmaya başlayınca daha fazla dostum kardeşim ağabeylerim oldu. Turgutlu insanı sıcak kanlı ve samimi, artık bende kasabalıyım buradan ekmek yiyorum ve benim anlayışıma göre ekmek yediğim yere bende kazandırıyorum. Saklı Cennet'in ardından Turgutlu'ya Kafeler Caddesinde çok güzel bir işletme kazandırdık. Ottoman Cafe olarak ekibimizle birlikte tüm Turgutluluları  en iyi hizmet anlayışıyla karşılıyoruz. Özellikle Turgutlulu ailelerimiz ve gençlerimiz için ideal bir ortam oluşturduğumuzu düşünüyorum." Şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER