TURBELDAK Ekibi 23 Nisan’a Özel Yürüyüş Gerçekleştirdi

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliği ile kutladı.

TURBELDAK Ekibi 23 Nisan’a Özel Yürüyüş Gerçekleştirdi





Her hafta farklı rotalarda gerçekleştirdiği yürüyüş etkinlikleriyle doğaseverleri bir araya getiren TURBELDAK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel yürüyüş düzenledi. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ve Haydar Atilla sevk ve idaresinde Kurudere Kanyonu’nda gerçekleşen yürüyüş, sabahın erken saatlerinde başladı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleşen yürüyüş dolayısıyla katılımcılar çok mutlu, coşkulu ve heyecanlıydı. TURBELDAK ekibi, muhteşem doğa manzaraları ve berrak akan dere eşliğinde unutulmaz anlar yaşadı, neşe içerisinde yürüyüşünü tamamladı.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel yürüyüş düzenledik. Doğa yürüyüşü sırasında, doğal yaşamın içinde kendimizi bulmanın ve doğayla uyum içinde olmanın keyfini çıkardık. Tüm doğaseverleri bu benzersiz deneyimi yaşamaya davet ediyoruz. Kapımız herkese açık. Siz de doğanın mucizelerini keşfetmek ve unutulmaz anlar yaşamak için bizimle birlikte bu muhteşem serüvene katılın. TURBELDAK ekibi adına Türk Milleti’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER