Covid-19 'dan bir Demircili daha hayatını kaybetti

Covid-19 virüsünden daha önce hastalanan ve bir süre gördüğü tedavi sonrasında iyileşen Demircili Hemşerimiz T.B.M.M. İnsan Kaynakları Başkanlığı personeli İbrahim Sevgi hayatını kaybetti.

Manisa Son Haber
Covid-19 'dan bir Demircili daha hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere göre Demirci Iklıkçı Mahallesinden Ahmet sevgi'nin oğlu İbrahim Sevgi bir süre önce Koronavirüs hastası oldu. İddialara göre Ankara Balgat 'ta gittikleri bir düğün sırasında bulaşan virüsten sonra yapılan testleri pozitif çıkan Sevgi bir süre koronaviurüs tedavisi gördü ve iyileşti. Hastalığın ardından akciğer ve kalbinde rahatsızlıklar meydana gelen Sevgi periyodik olarak tedavisine devam ediyordu. 30 yaşındaki hemşerimiz bugün vefat etti.
Korona virüsü salgını bir süre önce TBMM’ye kadar ulaşırken, Meclis’te hastalık kaynaklı ilk ölüm haberi de duyuruldu.


Meclis’te insan kaynakları departmanında görev yapan  İbrahim Sevgi’nin rahatsızlanması üzerine gittiği hastanede korona teşhisi konulduğu ve evinde karantinaya alındığı öğrenildi. Dün ateşi yükselen Sevgi hastaneye yatırıldı ancak gece saatlerinde vefat etti.
İdari izinli olarak evde bulunan Sevgi’nin ölümü, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki korona virüsü kaynaklı ilk vefat olarak kayda geçti.


BABASI AHMET SEVGİ 'DE ENTUBE TEDAVİSİ GÖRÜYOR

60 Yaşındaki baba Ahmet Sevgi ise halen entube tedavisi görüyor.
Baba oğulun gittikleri düğün sonrasında virüsü kaptıkları iddia edilirken, baba Ahmet Sevgi'nin de entube olarak Ankara'da tedavisine devam edildiği öğrenildi.
Ahmet Sevgi Keçiören Belediyesi Güvenlik departmanında çalışıyordu.


BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ
Genç yaşta yaşamını yitiren hemşerimiz İbrahim Sevgi bugün kılınan cenaze namazının ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2020, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER