İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan “Hemşehri derneklerinin festivallerini tüm ile yayacağız”

Manisa’da 5’inci kez düzenlenen Hamsi festivalinde 1.5 ton hamsi vatandaşlara dağıtıldı. İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan “Hemşehri derneklerinin festivallerini tüm ile yayacağız” dedi.

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan “Hemşehri derneklerinin festivallerini tüm ile yayacağız”

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Gürhan Özcan ve Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan’ın da yer aldığı festivalde İYİ Partili  adaylara ilgi yüksekti.

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Gürhan Özcan yaptığı açıklamada “Bu yıl 5’inci kez düzenlenen bir festival, covid döneminde yapılamamış ve bunun eksikliğini hissetmiştik. Trabzonlular Derneğine  ve Yönetim kurulundaki arkadaşlara Manisa’da böyle bir etkinlik gerçekleştirdikleri için şükranlarımı sunuyorum. Ancak şunu da belirtmek isterim ki bu tip organizasyonlarda belediyeler daha etkin yer almalı baktığımızda belediyelerin logosu haricinde bir şey göremiyoruz. Bizim yerel iktidarımızda hemşehri derneklerinin festivali daha tanıtılmış olacak sadece merkez bazlı olmayacak bu şehrin 17 ilçesi var ama çevremize baktığımızda sadece merkez ilçe burada amacımız bu tip organizasyonları il geneline yaymak olacak” dedi

Festival programında Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri ile Horon da tepen İYİ Partililer gösterilen ilgiden çok memnun kalırken seçim sattı mahalinde moral de depolamış oldular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER