Yirmi Üç Buçuk Nisan!

11 sene AKP ile kucak kucağa birlikte olup, Türk Ordusunun komuta heyetini perişan eden, devletin en önemli birimlerine sızan ve şu an yurtdışında yaşayan, oradan fitneye devam eden CIA elemanı FETÖ’cu gazetecilerinin Youtube’ da bir videolarını izledim.
“Ermeni Kardeşlerimin 24 Nisan SOYKIRIM acısını paylaşıyorum” diyen Erdoğan’ın Hasan Abisi, Hasan Cemal’e sahip çıkıyorlar ve şunu soruyorlardı;
“Tamam 23 Nisan bizim bayramımız. Acaba 24 Nisan için devletimiz özür dilese, bir anlamda Ermeni kardeşlerimizle 23,5 Nisan’da buluşsak olmaz mı?”
Bu sapık kafa, “Dinlerarası Diyalog ve Ilımlı İslam” deyip İslam Dinini, “Medeniyetler Arası Diyalog” deyip Türklüğü değiştirip bozmak isteyen Vatikan kafasıdır.
Bunların fitnesi hiç bitmez! Biri biter yenisini başlatırlar. Çünkü Türk Milletine düşman olanların, içimizde her daim doğal müttefikleri vardır.
Asala’cı Ermeniler-PKK’cı Kürtler-Hizbullahçı İslamcılar!
Tarih boyunca yaşadığımız her silahlı isyanda, Türk Milletine saldıran Arapların-Emperyalist Devletlerin yanında bunları görürsünüz. Bunlar İngiliz Altınlarının kadrolu uşaklarıdır.
AKP gibi kendi tarihini bilmeyen, Türk Milletine düşman, Arap’a dost partiler de cehaletleri sebebiyle bunların tetikçiliğini yaparlar. Abdullah Gül-Davutoğlu-Babacan da bunlardandır. Bir ortak yanları da Atatürk’e düşmanlıklarıdır.
Bunları susturmanın çaresi, özellikle Ortaokuldan başlayarak Üniversite eğitimi boyunca gençlerimize, gerçekleri belgeleriyle anlatmak, anlatmak, anlatmaktır.
Her ne hikmetse, eğitim döneminde bu olaylar hiç anlatılmaz?
Bir Türk Çocuğuna, siz T.C Devletinin eğitimcileri olarak gerçekleri anlatmazsanız, onları tarih yoksunu olarak yetiştirirseniz, onları bugün olduğu gibi kaybedersiniz.
Bu kayıp çocuklardan biri yarın Cumhurbaşkanı olur, ve Bursa’da Türk ve Azerbaycan Bayraklarını, Ermenistan Cumhurbaşkanı üzülmesin diye stada sokmaz.
Bir başka kayıp çocuk Başbakan olur ve Ermenilerden özür diler ve kendi milletini soykırımcı ilan eder.
Çoban Ateşi İktidarında, eğitim gerçek anlamda millileştirilecek, 13 Mart 1950 tarih ve 5596 sayılı kanunla, tek parti döneminde başımıza bela edilen Fulbright Komisyonunun dayattığı eğitim sistemi yırtılıp atılacak ve yakın tarihimizdeki tüm gerçekler çocuklarımıza mutlaka okutulacak, öğretilecektir…
1915 Ermeni Tehciri sırasında yaşanan gerçekleri başka bir yazıda anlatacağım.
Gerçekleri okumak, öğrenmek isteyen gençlerimize;
-İlk etapta, Atatürk’ün Nutkunu, Şükrü Server Aya’nın, Bilal Şimşir’in, Necati Saygılı’nın, Kerem Çalışkan’ın eserlerini öneririm.
Bugünkü konumuz, tarihteki yeni buluşlardan birkaç örnek vermek.
Zaman buldukça, yabancı bilim adamları tarafından da doğrulanan bulguları aktarmaya gayret edeceğiz.
Bu günkü Anadolu Medeniyetini kuranların, Eski Yunan Medeniyeti olduğu, Türklerin barbar olduğu tezi yıllardır bize okutulur, yutturulmaya çalışılır ya!
Herodot Tarihi der ki;
M.Ö 625 yılında, Zile yakınlarında Pers Ordusu Saka/İskit Ordusunu (Alper Tunga’yı) hile ile yenene kadar tüm Anadolu’ya Saka’lar hakimdi!
Saka’lar M.Ö 5. Yüzyılda “Altın Elbiseyi” yapacak kadar ustalaşmışlardı.
O tarihte ne RUS vardı ne ALMAN ne de Fransız vardı!
Antik Burdur-Isparta Ağlasun Kazılarından;
Leuven Katolik Üniversitesi (Belçika) Profesörlerinden Belçikalı Arkeolog Dr. Marc Waelkens ve arkadaşları Sagalassos uygarlığından kalan insan kemikleri ile, halen bölgede yaşayan köylülerin kemik DNA’larını araştırdılar.
%97 uyumlu çıktı. Yani, toprak altından çıkarılan 6-8 bin yıl öncesine ait bulgular, Ön-Türklerin bir kolu olan Sagalasos’luların olduğu kanıtlandı.
Frigya’sı da, Yazılıtaş’ı da, Urartu’su da, M.Ö 13 bin yıl öncesi yapılan Göbeklitepesi de böyle!
Artık, Anadolu’nu bağrındaki buluntuları çalıp, bunları uyduruk Helen Uygarlığı diye bizlere kakalamak dönemi bitti.
Büyük Önder Atatürk, bunları Alacahöyük kazılarını yaptırdığında söylemişti!
Atatürk’ün “Türk Tarih Tezinin Ana Hatları” kitabını, ölümünden sonra okullardan kaldıranlar utanırlar mı?
Sözün Özü;
Biz Türkler, dünyadaki tüm medeniyetlere beşiklik yapmış, onları kucağımızda büyütmüş asil bir milletiz. Biz Türk Milletiyiz.
Ne Mutlu Türküm Diyene ve Sözünden Dönmeyene…
Sağlık ve başarı dileklerimle 28 Nisan 2020
Rifat Serdaroğlu

YORUM EKLE