Başkan Çerçi bu sese kulak verecek mi? Yunusemreli Muhtar sosyal medya hesabından tepki gösterdi

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Eşref Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yunusemre Belediyesi Fen işleri Müdürünü ağır eleştirdi.

Başkan Çerçi bu sese kulak verecek mi? Yunusemreli Muhtar sosyal medya hesabından tepki gösterdi

Muhtarın yaptığı bu paylaşımın ardından tepkiler de sürüyor. Mahallesindeki parkın bir türlü yapılmadığını, defalarca görüştüğü Fen işleri müdürünün ise kendisine yeterli ilgiyi göstermediğini ve kendisinin burasının acil yapılmasının öneminin olmadığını belirttiğini söylüyor.


Manisa Son Haber'in ulaştığı Muhtar Yılmaz " sosyal medyada yaptığım paylaşımın ardından  beni arayanlar oldu, ancak Yunusemre belediyesinden Başkan Çerçi veya bir başka yetkili beni arayıp açıklama yapmadı. Başkan Çerçi Fen İşleri Müdürü Fuat bey konusunde niye böyle duyarsız anlamış değilim, muhtar arkadaşlarla bir araya geldiğimizde aynı müdürün tüm muhtar arkadaşlarımıza  karşı aynı tavır içinde olduğunu da öğrendim. Başkan Çerçi iyi niyetli ve hizmet üretmeye çalışan bir başkan ancak, sıralama hataları yüzünden ve böyle bürokratlarının biz muhtarların sorunlarına kulak tıkaması yüzünden sürekli tepkilerin merkezi oluyor. Başkan Çerçi'ye sesleniyorum. Bu parkımıza gelerek durumu görmelidir, mevsim normalleri sıcak seyrediyor, bir muhtar olarak böyle bir parkın yapılıp mahalle sakinlerime hizmet vermesini istiyorum. Bunu söylediğim zaman bu müdür bey "burası acil değil" gibi basit bir gerekçe gösteriyor. Başkan Çerçi hizmetlerinin üstünü örten bu tür yaklaşımlara karşı biz muhtarları dinlemelidir. Bu paylaşımımın ardından bazı önemli insanlar devreye gireceklerini söylediler ama ben başkan Çerçi'nin beni arayıp bu derdimizi dinlemesini beklerdim.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2022, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER