Cinayete kurban giden anne ve kızın cenazesinde gözyaşları sel oldu

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde dün saat 12.20 sularında meydana gelen olayda sıkılan 9 kurşun 3 kişinin ölümüne yol açarken, geride eşini ve kızını yitiren, acısı yüzünden okunan bir adamın gözyaşları kaldı.

Cinayete kurban giden anne ve kızın cenazesinde gözyaşları sel oldu

Manisa Olay Org’dan Serkan Özcan’ın haberine göre ; 

Manisa’nın Yunusemre İlçesi 75. Yıl Mahallesinde  dün öğlen saatlerinde  oturdukları eve gelen  Tennur İliyazov Tahirov,  tarafından anne Fatma Bayram(48) ve Rabia Bayram   (23 ) vahşici silahla öldürülmüştü.

 Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Morgundan işlemleri tamamlanan  anne  kızın cenazesi yakınlarına teslim edildi.

 75. Yıl Mahallesinde bulunan  75.Yıl  Camiinden  yapılan cenaze törene anne kızın yakın akrabaları ve sevenleri katıldı.

Omuzlara alınan naaşlar sırasıyla cenaze aracına konuldu. Öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası anne ve kızın naaşı   Manisa Büyülşehir Belediyesi Kırtık  Mezarlığında defnedildi.

ACILI BABA İLK KEZ KONUŞTU

Öte yandan karısı ve kızının tabutu başında bekleyen acılı baba’’ ben olay anında işten geldiğim için uyuyordum, biri geldi beni uyandırdı. Kalktım elinde telsiz olan biriydi, kendisinin sivil bir polis olduğunu söyledi. "Benim polisle işim olmaz hayırdır" dedim. "Bir baktım evin içerisi kalabalık. Sağlıkçılar ve polisleri gördüm bir an  sandım eşimin tansiyon sorunu var  onun  için geldiler diye düşündüm. Beni diğer odaya aldılar eşimin öldürüldüğünü söylediler."

CİNAYET ZANLISI İÇİNDE MERMİ OLAN ÇİÇEK GÖNDERMİŞ

Cinayet zanlısı olaydan bir gün önce çiçek gönderdiği ve çiçeğin içinde bir tane 7. 65 mermi koyduğunu belirtti bunun üzerine kızım Rabia gidip olayı polise bildirdi ve şikayetçi oldu.

Eşini ve kızını aynı gün ve aynı saat içinde yitiren acılı adam "Devamlı tehdit ediliyorduk, bizde sürekli polise gidip şikâyetçi  oluyorduk" dedi. 

MANİSALILARIN DEHŞET İÇİNDE KALDIĞI OLAY BUGÜN GAZETELERDE MANŞETTEN VERİLDİ 

Manisa'da dün öğle saatlerinde yaşanan vahşet Manisalıları da dehşete düşürdü. Manisalı başarılı gazeteci Serkan Özcan'ın olayın hemen ardından, anne ve kızı öldürdükten sonra kendi de intihar eden Tennur İliyazov Tahirov 'un görüntülerini ele geçirip yayınlaması ve olayın detaylarını kısa sürede okurlarıyla paylaşması, ülke gündeminde de yer buldu.

Serkan Özcan imzalı haberi Yeni Asır gazetesi de manşetten gördü.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2020, 20:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER