AK Partili vekil, esnaf gezisinde sorunları dinlerken zor anlar yaşadı

 

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen’e doğum yapan ile yapmayan kadınlar arasında sigorta borçlanmalarıyla ilgili vatandaşların talepleri aktarıldı.  

Kamu-Der Manisa Başkanı ve ayrıca gazeteci olan  Necmi Ankara’lı, Turgutlu Devlet Hastanesi’ndeki doktor sıkıntısının yanı sıra hastaların randevu alamadıklarını da milletvekiline  hatırlattı. Esnafların sıkıntılarını dinleyen  Bilen, hükümet olarak ekonomik hamleler yaptıklarını ve  iyileştirmeler konusunda önemli adımlar attıklarını belirtti.  Görüşme sırasında Ankaralı, doğum yapan ile yapmayan kadınlar arasında sigorta borçlanmalarıyla ilgili vatandaşların  uğradıkları haksızlığı belirterek, vatandaşların bu haksızlığın giderilmesi konusundaki taleplerini  aktardı. Yaşadığı ilçenin sorunlarına muktedir olduğu gözlenen usta gazeteci  ilçedeki doktor yetersizliğinin de altını çizdi.

Çevre ilçelerle birlikte yaklaşık 250 bin insana hizmet veren Turgutlu Devlet Hastanesi’ndeki doktor yetersizliğine de dikkat çeken Ankaralı, AK Parti’li Bilen’den elzem olarak doktor sıkıntısının çözülmesini talep etti.  Konu hakkında ilgileneceğinin altını çizen Milletvekili Bilen, doktor olabilmenin uzun süreli bir süreç olduğunu, sağlık bakanlığının açığa göre hastanelere doktor tayini yaptığını hatırlattı.

YORUM EKLE