Başkan Dutlulu'dan Akigolara tam destek

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Bursaspor deplasmanına gitmek isteyen Akhisarspor taraftarları için iki otobüs tahsis etti.

Başkan Dutlulu'dan Akigolara tam destek

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, iyi günde ve kötü günde Akhisarspor'un arkasında olduklarını söyleyerek, bugün saat 16.00'da oynanacak Bursaspor-Akhisarspor maçı için Akhisarspor taraftarlarına 2 otobüs tahsis ettiklerini ifade etti. Başkan Dutlulu yaptığı açıklamada, "Akhisarspor'umuzun ve cefakar taraftarımızın her zaman arkasındayız. Taraftarlarımız, deplasman maçına gitmek için bizden otobüs desteği istemişti. Biz de onların bu çağrısına yanıt vererek kendilerine bu desteği sağladık. Taraftarımızın sağ salim gidip gelmelerini diliyor, Bursaspor karşısında oynayacak Akhisarspor'umuza da başarılar diliyorum" dedi.

1970 Akigo Taraftarlar Derneği Başkanı Cumhur Özkaynak, "Bursaspor deplasmanında takımımızı desteklemek için birazdan yola çıkacağız. Ulaşımımız için bizlere otobüs tahsis eden Akhisar Belediyemize ve Belediye Başkanımız Besim Dutlulu'ya çok teşekkür ederiz. Belediye Başkanımızın şehrimizin takımına destek olması taraftarlar olarak bizleri çok sevindirdi. Daha önceki yıllarda bu tür destekleri çok nadir görüyorduk. Bundan sonraki deplasmanlarda da bu desteklerin devam etmesini rica ediyoruz. Taraftarlarımız ve kendi adıma Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'ya çok teşekkür ederim" dedi.

Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği Başkanı Sami Çavdar, "Akhisar Belediyemize ve Belediye Başkanımız Besim Dutlulu'ya yardımları için çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER