Kazada yaralanan 4 çocuk annesi yaşam mücadelesini kaybetti

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Kuzeyir Mahallesinde bugün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak kurtarılan 55 yaşındaki Arzu Bozan hastanede hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan 4 çocuk annesi yaşam mücadelesini kaybetti

Edinilen bilgilere göre;

Bugün saat 14.10 ‘da Mehmet Ülker’in kullandığı 45 TG 338 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Bozan aracın sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek, yoldan çıkmasıyla, hurdaya dönen araçta aldığı darbeler sonucu ağır yaralı olarak, olay mahalline intikal eden 112 acil sağlık ekibince Demirci Devlet Hastanesine oradan da acil olarak Salihli Devlet Hastanesine sevk edilmişti.

Salihli Devlet Hastanesi acil servisinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamayan 4 çocuk annesi, 55 yaşındaki Arzu Bozan hayatını kaybetti. Talihsiz kadının eşini de geçtiğimiz yıl amansız hastalıktan kaybettiği bilgisine de  ulaşıldı.

Demirci ilçesine bağlı Azizbey Mahallesinde yaşayan 3’ü kız 4 çocuk annesi olan Bozan’ın aynı kazada, oğlu Halil Bozan’ın oğlu torunu Mehmet Bozan’da yaralanmıştı.

Aynı kazada Ramazan Öncüllü olay yerinde can vermiş, yapılan incelemenin sonunda cenazesi otopsi için Manisa Büyükşehir Belediyesi Cenaze Hizmetlerine ait araç ile İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Kazada yaralanan sürücü Mehmet Ülker, Hikmet Göktay, Mehmet Bozan, İsmail Özdemir’in ise tedavileri halen devam ediyor.

HABER-Mustafa Temiz-Demirci

YORUM EKLE
YORUMLAR
Arif e
Arif e - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin başımız sağolsun.Fakat o yolların bir an önce yapılması lazım ölüm tuzağı resmen.mıcırı atmışlar öyle kalmış.geçen köye gittim arabayı zor zaptediyorum resmen geziyor arac yolda. :(

SIRADAKİ HABER