Alaşehir Belediyesi Kırsal Mahallelere de dokunmaya devam ediyor

Alaşehir Belediyesi hizmet ataklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu çalışmaları yerinde izledi.

Manisa Son Haber
Alaşehir Belediyesi Kırsal Mahallelere de dokunmaya devam ediyor

Vatandaşlarla sohbet etti. Hizmetlerden mutlu olan vatandaşlar, belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’na teşekkür ettiler.
Alaşehir Belediyesi hizmet atakları kapsamında Örnekköy Mahallesi’nde  kilit parke, döşeme, meydan  düzenlemesi, soğuk asvalt çalışmaları, Horzumsazdere Mahallesi’nde 10 bin M2 kilit parke döşeme,yol açma çalışmaları,  Işıklar Mahallesi’nde 14 bin M2 kilit parke döşemesi ve park düzenlemesi, 
Uluderbent Mahallesi’nde büz döşeme çalışmaları , yol açma çalışmaları, Delemenler Mahalle’sinde  menfez çalışmaları, Göbekli Mahalle’sinde  yol tesviye çalışmaları, Osmaniye Mahalle’sinde  düğün salonunun etrafına kilit parke döşeme çalışmaları  ve düğün salonunun etrafına tel çit çekildi.
İstasyon Mahalle’sinde  engelli vatandaşlarımızın araçları için park alanı düzenlemesi yapıldı. Bülent Ecevit Meydanı'nın tabela montajı yapıldı, çevre düzenlemesi bakımları yapıldı.  Çöp Konteynerlarının tamiri yapıldı, bidon sehpa ve oturakların boyası yapıldı.


Işıklar Mahallesi’nde oturan, ….belediye başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu ve muhtarımız Sadık Demir’e teşekkür ederiz, onların katkılarıyla mahallemiz çok güzelleşti. Çocuklarımızın oynaması için oyun alanımız yoktu, çocuklarımız için oyun alanları yapıldı. Yollarımız çok kötüydü, özellikle yaz mevsiminde çok sıkıntı yaşıyorduk, evlerimiz toz toprak içinde kalıyordu.  Kışın yağmur çamur aşırı derecede bizi etkiliyordu.  Ama şu anda yollarımız geniş düzenli, çocuklarımızın oynayabileceği şekle geldi. Oyun parkımız var, mahallemiz çok değişti, çok güzel oldu,dedi. 
Örnekköy Mahallesinde oturan, ….. bu güne kadar hiç hizmet  yoktu, ne taşımız ne köprümüz vardı, sayenizde her şey çok güzel oldu. Köprümüz yoktu , bebek arabamı dahi kullanamadım, şu an Allah’a şükür Ahmet başkanın sayesinde var, dedi. 
Mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’na teşekkür ettiler.  
Alaşehir Belediye  başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, vatandaşa hizmet parolasıyla göreve geldik, geldiğimiz günden bu yana aralıksız olarak hizmetlerimiz adım adım devam ediyor, aynı hız, aynı tempo ve her gün artan şevkle hizmetlerimiz devam edecek, diyerek, bir vatandaşın yetmiş yıldır hizmet alamıyorduk sözü üzerine “  72 yıl beni beklemişsiniz,  biz 72 yıl sonra hizmetleri getiriyoruz “  dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER