Başkan Öküzcüoğlu, eski bir minibüsü ikram aracına dönüştürdü

Manisa'nın Alaşehir ilçe belediyesi Eski bir araca belediye ikmal servisinde kendi imkanlarıyla dönüşüm yaparak, yine israfa meydan vermeden ,  en ekonomik şekilde aracı kullanılabilir hale getirdi. İkram aracında Salı  ve Cuma günleri kurulan semt pazarında, pazarcı esnafına ücretsiz olarak sabah çorbası, çay , kahve, neskafe, su  ikram edilecek. 

Manisa Son Haber
Başkan Öküzcüoğlu, eski bir minibüsü ikram aracına dönüştürdü

Alaşehir Belediyesi Kültür Hizmetleri kapsamında  ikram aracı ile  “   içinizi ısıtmaya geldik “ sloganıyla pazarcı esnafı ve isteyen vatandaşlara da çorba ve çay ikramı yapacak. Her hafta Salı günleri kurulan semt pazarında ilk hizmeti vermeye başlayan “ İkram Aracı “ bundan böyle her hafta Salı ve Cuma günleri kurulan semt pazarında çay, çorba, kahve, neskafe, su  ikramlarını sürdürecek. 


Hizmetlerden memnun kalan vatandaşlar, sabah çorbasıyla içimiz ısındı, işimize daha iştahlı başladık. İkramlar ayağımıza geldiği için, işimizi de zamanında yapabiliyoruz,  Ahmet Öküzcüoğlu başkanımızdan Allah razı olsun, çok teşekkür ederiz, dediler.
Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, belediye  kadememiz tarafından eski bir aracımız restore edilerek, kendi imkanlarımızla ikram aracı haline getirildi. Bu aracımızla “ içinizi ısıtmak istiyoruz “ sloganımızla pazarcı esnafımızı, maçlarda, etkinliklerde sıcak çay, kahve, neskafe, su, çorba ikramı yapacağız.Sosyal belediyecilik adına Alaşehir’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, güle güle kullanın, dedi.
Alaşehir’de ilk defa böyle bir hizmet verilmeye başlanan araçta her hafta Salı ve Cuma günleri kurulan semt pazarında, maçlarda, sabah işe giden işçilerin toplanma merkezlerinde ve üzüm bağlarında çalışan işçilere de ikramlar verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER