Alaşehir’de aile dramında ikinci perde

Alaşehir’de aile dramında ikinci perde. Geçtiğimiz yıl tecavüz edilip öldürülen 4 yaşındaki Irmak’ın Alaşehir’de aile dramında ikinci perde.

Alaşehir’de aile dramında ikinci perde

 Alaşehir’de aile dramında ikinci perde. Geçtiğimiz yıl tecavüz edilip öldürülen 4 yaşındaki Irmak’ın Alaşehir’de aile dramında ikinci perde.

Geçtiğimiz yıl 14 Ekim tarihinde ortadan kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal ‘ın hazin sonu Müge Anlı tarafından sunulan programa katılan komşusu olan Himmet Aktürk ‘ün programda yaptığı itirafla ortaya çıkarılmıştı.

Program sırasında minik Irmak’ı tecavüz ettikten sonra üzüm bağına gömdüğünü itiraf eden zanlı programın yayınlandığı kanala ait stüdyoda polis tarafından gözaltına alınarak, Alaşehir ilçesine getirilmişti.

Yargılandığı mahkemece tutuklanan Aktürk halen cezaevinde bulunuyor.

AİLENİN ACISI DİNMEDİ

Edinilen bilgilere göre bugün saat 19. 00 sularında Alaşehir ilçesinde yaşayan Irmak Kupal’ın babası Bilal Kupal ile annesi Suriye Kupal arasında bir tartışma yaşandı. Tartışma sırasında cinnet geçiren baba Kupal evde bulunan eşini ve Irmak’ın ablası Ayşe Kupal’ı bıçaklayarak öldürdü.

Eşi ve kızını bıçak darbeleriyle öldüren baba Kupal aynı bıçakla kendi göğsüne ve karnına da darbeler attı.

Evdeki sesleri duyan komşuları durumu Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne ihbar etti. İhbar üzere eve giren polis Kupal ailesinin 3 ferdini kanlar içinde yerde yatarken buldu.


Eve çağrılan 112 acil sağlık ekibi yaptığı kontrolde evin hanımı Suriye Kupal ile  Irmak’ın ablası olan Ayşe Kupal’ın öldüğünü tespit etti. Eşi ve kızını öldürdükten sonra aynı bıçakla intihara kalkışan ve vücudunun göğüs ve karın bölgesinde derin yaralar bulunan Bilal Kupal ‘ın ağır yaralı olduğu görülüp ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi Acil servis ünitesine kaldırıldı.


Durumu kritik olan baba Kupal’ın tedavisi halen devam ediyor.

Olay yerine gelen Alaşehir Cumhuriyet savcılığı ve polis olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından anne Suriye Kupal ile abla Ayşe Kupal’ın cenazeleri kesin ölüm raporunun alınabilmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.


YAŞADIKLARI EVİ MANİSALI BİR İŞADAMI HEDİYE ETMİŞTİ


4 yaşındaki kızlarının cani ruhlu biri tarafından önce tecavüz edilip sonra öldürülmesinin ardından bir dram yaşayan aileye kızlarının kaybolduğu çevreden uzaklaşmaları ve yeni bir hayata başlamaları için, bu akşam saatlerinde cinnet geçiren Bilal Kupal’ın bıçak darbeleriyle kan gölüne dönen ev Manisalı bir işadamınca aileye hediye edilmişti.


Yaşanan olayın ardından emniyet yetkilileri soruşturmaya devam ediyor.

Alaşehir Haberleri
Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 02:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER