Boşandığı eşini boğazından bıçakladı balkondan atladı

İzmir’in Torbalı ilçesinde işlenen cinayet ilçeyi yasa boğdu. 43 yaşındaki Mustafa Taşkıran isimli şahıs daha önce boşandığı eşini boğazından bıçaklayarak kendini evin balkonundan aşağıya bırakıp intihar etti.

Boşandığı eşini boğazından bıçakladı balkondan atladı
 Mustafa Taşkıran ve Nafiye Kirişçiler, 9 yıl önce Antalya'da evlendi. Çift, şiddetli geçimsizlik yüzünden bir yıl sonra boşandı. İşlediği bir suç yüzünden cezaevine giren Taşkıran, bir süre sonra tahliye oldu. Eski ini aramaya başlayan Taşkıran, Kirişçiler'in izini Torbalı'da buldu. 

Eve giden eski koca Taşkıran, çıkan tartışmada Kirişçiler'i boğazından bıçaklayarak öldürdü. Ardından dördüncü kattaki evin balkonuna çıkan Taşkıran, bıçakla önce kendine zarar verip ardından aşağı atladı. Zemine çakılan Taşkıran, ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Taşkıran'ı ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan ilk müdahale sonrası ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Mustafa Taşkıran, yolda yaşamını yitirdi. Polis evde inceleme yaptı. Ölenlerin cesetleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu marguna kaldırıldı.
Kirişçiler'in birlikte yaşadığı ve olay anında evde olmadığı belirtilen B.Ö. de ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 00:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER