Sahte bomba ile banka soygunu yaptı

İstanbul'un Eyüp semtinde bugün sahte bomba düzeneği ile banka soygunu gerçekleşti. Bir bankanın Topçular şubesine giren silahlı soyguncu, banka görevlilerinden kasadaki tüm paraları istedi. Banka görevlilerinin isteğini yerine getirmemesi üzerine de üzerindeki bomba görünümü verilmiş düzeneği patlatmakla tehdit ederek, paraları alıp kayıplara karıştı.

Sahte bomba ile banka soygunu yaptı

Olay, Eyüp Rami Kışla Caddesi'nde faaliyet gösteren bir bankanın Topçular şubesinde meydana geldi.


İddiaya göre, bankaya gelen maskeli bir kişi tabancasını çıkartarak güvenlik görevlisine doğrulttu. Buradaki müşterileri dışarıya çıkaran soyguncu, banka çalışanlarından kasadaki paraları istedi. Görevlilerin direnmesi üzerine soyguncu üzerindeki bomba süsü verilmiş düzeneği göstererek 'kendimi patlatırım' diye tehdit etti. Ardından kurusıkı tabancayla banka içerisinde havaya doğru bir el ateş açan saldırgan, bankanın güvenlik görevlisini tehdit edip etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan 10 bin TL'yi alarak hızla olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.

Restbet />

Banka çalışanları durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, bankanın çevresini güvenlik şeridiyle kapattı. Bankada ve çevresinde delil toplayan ekipler, soyguncunun kurusıkı tabancayla ateş açtığını tespit etti.


Görgü tanıklarından Mustafa Nazlı, soyguncunun başında sargı bezi ile bankaya girdiğini, kısa süre içerisinde elinde çanta ile hızla olay yerinden uzaklaştığını söyledi. Bankanın güvenlik kameralarını da inceleyen polis, soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.


Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER